STROJNISTVO.com • Poglej temo - Nakup EINHELL BBH 1500

Nakup EINHELL BBH 1500

Vprašanja v zvezi z našimi storitvami in servisi. Vaša kritika in predlogi za našo stran.

Nakup EINHELL BBH 1500

OdgovorNapisal/-a mercury » 8.4.2008 23:07

Nameravam kupit udarno kladivo EINHELL BBH 1500
in se ne morem odločit za nakup, prosim za vaše mnenje o
kvaliteti tega orodja.
Lep pozdrav.

Slika
mercury
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Terror » 9.4.2008 5:08

Načeloma ni slabo! Kolega je kupil podobnega pa mu vredu dela! Vsaj tako pravi! Čeprav, če že kupuješ udarno kladivo bi ti svetoval da ga vzameš raje od DEWALT-a, se mi zdi, da je najbolj zaneslivo in vzdržljivo še posebej, če imaš namen veliko vrtati in ''razbijati''. Ampak to je moje osebno mnenje ker imam vse stroje dewalt in še nikol nisem imel problemov!
Terror
Pripravnik
Pripravnik

Re: Nakup EINHELL BBH 1500

OdgovorNapisal/-a programer79 » 9.4.2008 6:12

mercury napisal/-a:Nameravam kupit udarno kladivo EINHELL BBH 1500
in se ne morem odločit za nakup, prosim za vaše mnenje o
kvaliteti tega orodja.
Lep pozdrav.

Slika

Pozdrav!
Einhell,je hoby orodje (temu primerna je tudi cena)!Ce bos rabil udarnik za razbit eno kopalnico bo tudi ta dober,ce ga rabis bolj profesionalno,(beri vsak dan,oziroma redno) ti ga pa odsvetujem in ti priporocam nakup kaksne bolj kvalitetne zadeve (dewalt,makita,iskra,metabo...).
programer79
bolje pocasi pa pravilno kot hitro pa narobe
programer79
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a suselinux2 » 23.7.2008 9:30

Zdravo

jaz imam ravno takega, kupljenega v baumaxu. Mnenje: Ostal sem zelo presenečen, saj od tega orodja nisem pričakoval veliko.

Zgodilo pa se je, da sem z njim stolkel sem celo hišo (ometov, tlakov,..razbijal plošče,....). Sedaj so mi šle ščetke. Ampak ni panike. bom jih zamenjal in mašina bo šla naprej.

sicer pa, če misliš imet kaj bolj resnega za vsakodnevno delo, pa vzemi Boscha,....

lp
suselinux2
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a franca » 23.7.2008 10:15

Za domačo uporabo super zadeva. Razbil pol bajte (večinoma beton), pa še zadeva kar dela. Samo ne pozabi je redno filat z vazelinom in občasno spihati. Kolegu je sicer po enem tednu crknila (menjali so jo brez težav), ker ni vedel, da je potrebno mazanje.

Lp
franca
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a acme12 » 23.7.2008 20:35

Smo v družini kupili bratu za rojstni dan štemarico te firme preko Neckermana, par let nazaj. Z njo nismo razbili niti polovico ploščic kaj šele estriha v kopalnici. Po pol ure dela je začela opletati glava s svedrom, po eni uri dela se je pokončal gumb, ki preklaplja iz štemanja v vrtenje-->vse to je vodilo k temu, da je gumb med štemanjem preklopil v vrtanje in začelo hitro obračat vrtalko. Pri tem sem si (k sreči) rahlo zvil roko, štematico je pa konkretno odneslo v steno tako, da se je razbilo ohišje. V glavnem štemarica je bila po dveh urah dela kaput. Hvala za tako poceni v končni fazi zelo dragoin nevarno napravo.

Pred letom sva z bratom kupila precej manjšo in manj pogoltno (kar se moči tiče)vendar mnogo bolj zmogljivo vrtalko od Makite in sva zelo zadovoljna. Ima miren tek in odlično udarno moč glede na velikost. Tudi svedri ki so priloženi zraven dejansko vrtajo v beton kot v "puter" Stala je pa ca 230 ojrov. Za kaj večjega, pa žal ni uporabna.

Če rabiš profesionalno (učinkovito) orodje samo za par dni, se ti ga pomojem bolj splača najeti kje pri Merkurju, baje cene za izposojo niso visoke.
M.
acme12
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a bpod » 24.7.2008 6:41

Pri takšnem orodju je sicer res vse mogoče, čeprav imam sam dobre izkušnje z njim. V nobenem primeru pa tega nebi kupil v kataloški prodaji zaradi težav pri zamenjavi, če crkne.

Takšno robo kupi v Bauhausu, kjer ti dajo 5 let garancije, pri uveljavljanju garancije pa niti niso preveč dlakocepski.
bpod
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Bosko » 27.7.2008 18:17

Pri takem orodju odvezno preveri da ima sklopko ker brez nje delo ni varno.
lep pozdrav!
Bosko
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a same6 » 16.10.2008 19:18

Pravijo da 15 min delaš 15 min počivaš pa ne bo problema .
same6
Pripravnik
Pripravnik

Re: Nakup EINHELL BBH 1500

OdgovorNapisal/-a MihaK81 » 27.11.2017 14:06

Živijo,

A ima kdo doma tole udarno kladivo: http://www.metalmikulic.si/udarno-kladivo-sds-max-h41mb? Se dobro obnese? Cena se mi zdi, da je pri teh še med nižjimi, pa raje dam malo več denarja, pa da j kvalitetno. Ne da daš 200 Eur, pa čež 2 dni crkne.

Kakšno je pa vaše mnjenje?

Txn!

M.
MihaK81
Novinec
Novinec

Vrni se na STROJNISTVO.com

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov