Jst sm pa inštaliru program in vse pa sem ga odprl, pa sem izpolnil tisto majhno okno ki se mi je odprlo in sem vse vs
pisal, na koncu pa piše nekako takole: click on select button to get list from host server. Kliknem na select, in odpre se mi novo okno za vzpostavljanje širokopasovne povezave, čeprav imam povezavo z internetom že vzpostavleno.Širokopasovna povezava se mi ne vzpostavi. Kliknem prekliči saj mi ne ostane nič drugega . Ko kliknem v oknu select pa mi napiše: cannot get list of security contexts on server gabrovsek.No connection can be made on this server. V čem je problem ???lp, Tomaž
Predlagam, da si nabaviš W7 pro 64 bit in daš gor 64 bitno katijo z creckom ki ga poženeš v xp compatibility mode. Dela super preverjeno!!! Ogni se starih 32 bitnih programov če maš 64 bitni procesor...
A lahko daš printscreen tistega okna?
Jaz se spomnem, da sem pri eni V6 catii moral nastaviti Data source: C:\Program Files\Dassault Systemes\B205\intel_a\resources\3DXMLModels\Sample.3dxml (3DXML)
Ne vem zakaj je bilo to potrebno, ampak potem je delala.
No za tiste, ki mate v6, kakšna je hitrost, ikone, meniji, produktivnost itd., prvi vtisi? Je že kdo sprobal te nove sinhrone tehnologije s katerimi se na veliko hvalita NX in Solid Edge?
ja v katero okno ker jaz ne vem kaj moram naredit(po postopkihje označeno na slikah to kar jaz kliknem)prosim če mi bolj podrobno opešeš kaj moram naredit.