epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

grm659... napisal/-a:Ja,saj sem zadovoljen z opravljenim delom,samo cena me malo daje.Vem tudi,da se obvezno menja kompletna sklopka ampak,če sem izrecno zahteval,da -NE-,potem sam odgovarjam za posledice. Vem kako je to,ko mi stranka reče,platine pa ni treba menjat,samo nastavi GMT! Ali pa menjam glavno gred,ležaje daj pa tastare nazaj,saj so še dobri.Razno razne zgodbe.... Zahvaljujem se vsem,ki ste z menoj izmenjali kakšno vrstico,saj se človek kar nekako bol počuti,če s kom podebatira o stvari.

čopi napisal/-a:Pri menjavi menjalnika se obvezno menja tudi sklopka.....sam ti nebi menjal menjalnika brez menjave sklopke. Sem imel primer ko sem menjal samo menjalnik saj mi je lastnik izrecno naročil naj sklopke ne menjam.......po parih sto kilometrih je šla sklopka in kdo je bil na koncu "kriv". Napako si pa naredil že v štartu da si šel avto sploh popravljat, saj je menjalnik več vreden kot cel avto!

čopi napisal/-a:Kaj sklopka je bila že v štartu zjebana samo mu je blo škoda dat 50€ za drugo!

.grm659 napisal/-a:Pa naj vseeno zapišem,da sem moral menjati alternator,ker je stalno,po malem gorela lučka.Vsi simptomi,ki sem jih omenjal v gornjih prispevkih,so izginili in avto dela tako kot mora.Dobil je pravo moč,pospeške,poraba goriva se je zmanjšala in šele sedaj je prava napetost na akomulatorju.Kdo bi si mislil,kaj lahko naredi slabo delujoči alternator -nihanje napetosti- oziroma,da ima tak vpliv na elektroniko v avtomobilu,ki deluje zmedeno in netočno.Problem sem že opisoval v temi -MOTORČEK PROSTEGA TEKA-,kjer sem sumil slabo delovanje le tega.Pa kljub zamenjavi ni bilo bistvene razlike.Pa se je končno rešilo.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov