epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Tamy napisal/-a:Kolikor se spomnim, sem bil sam pred isto dilemo, pa smo filojo vseeno dali z razlogom, da se pac fizicno loci stirodur od betona. Kaj pa pistola, a je to tista z lepilom 'na patrone'?

Tamy napisal/-a:Daš samo desko pred, v ali za odptino, kakor ti drago. Ob njej pa lahko daš tudi trak stiropora, za kasnejšo dilatacijo od ostalih estrihov. Za kolena vem, kako to gre, ampak žal, kakor piše v tvojem podpisu, brez muje...

Tamy napisal/-a:Sliši se v redu, čeprav menim, da bi bil za fi 400 potrebna močnejša os kot 10mm, oz. vsaj kake ojačitve pravokotno na krožnik, če boš hotel kaj gladiti, tako jaz mislim. Pa tudi rabil bi "krplje" za hojo po estrihu, ko je svež. Mi smo prav tako delali nekatere prostore naknadno, ampak smo gladili po kmečko - z letvijo. V vsakem slučaju želim veliko sreče v torek, pa tudi v naprej!

heron napisal/-a:Tamy napisal/-a:Sliši se v redu, čeprav menim, da bi bil za fi 400 potrebna močnejša os kot 10mm, oz. vsaj kake ojačitve pravokotno na krožnik, če boš hotel kaj gladiti, tako jaz mislim. Pa tudi rabil bi "krplje" za hojo po estrihu, ko je svež. Mi smo prav tako delali nekatere prostore naknadno, ampak smo gladili po kmečko - z letvijo. V vsakem slučaju želim veliko sreče v torek, pa tudi v naprej!
hvala za idejo o pravokotni ojačitvi,krplje bom že znajdu.Sj mam jz tud namen najprej požagat z lato,pa z "štosmanom" malo zagladit.No ko bom naredil ti povem če je šlo in kako je šlo
lp

heron napisal/-a:Tamy napisal/-a:Me veseli, da si uspesno zakljucil delo. Kaksno visino stiropora in posledicno betona si potem dal?
živjo
9 cm stiroporja in 6,5 cm betona

heron napisal/-a:ja zravnalno maso bi dal kasneje pred polaganjem ploščic,sedaj pa bi dal na mestih kjer ni zaglajeno nekaj,da se ne bi morebiti pesek luščil.A misliš da se zravnalna masa prime na cementno mleko
lp

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost