STROJNISTVO.com • Poglej temo - Volkswagen je ku..c

Volkswagen je ku..c

Dela v hiši in okoli nje, manjša popravila...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a Pepe007 » 30.6.2010 6:28

Bilobil je napisal, da avto nima niti ABS-a. Torej nima tudi BA.
Pepe
Pepe007
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a superpsiho » 30.6.2010 12:27

Hja, žal mi je, šele prej sem opazu :)
superpsiho
Strokovnjak
Strokovnjak

Zdravo

OdgovorNapisal/-a andrej93 » 16.3.2012 11:58

Mam tudi polo sdi 1.9 . Sem imel podobne probleme kot ti. Si avto užgal se pelu neki cajta pa je crknu. Sm bil pri najmanj 10 mehanikih pa nobedn ni vedu kva je avtu. Pol mi je pa en povedu da se vsake tolko časa zabije ehr eko ventil. Ta računalnik na avti zmoti pa ti avtomatsko crkne. To se da čist enostavno rešit. Vzameš sesalni kolektor dol ga očistiš in vstaviš med sesalni kolektor in ehr eko ventil dihtungo. Pol pa sestaviš in mal avto spihaš paje dobr. Če ti eko ventil taji ti na sesalnem kolektorju piha v zračni filter.
andrej93
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a pstrojnik1 » 16.3.2012 20:30

Pozdravljeni

Ko sem jaz kupil Golfa 4 pred leti je bil star 7 let. Imel sem ga en mesec in sem imel isti problem. Avto je vžgal potem pa še v isti sekundi ugasnil. To sem obrazložil majstru na VW servisu v Mariboru malo bolj podrobneje in mi je naravnost povedal kaj je narobe. Problem je bil v žici ki povezuje ključavnico in motor ki ima funkcijo zaklepanja motorja. ta žica je iz aluminija in baje ima na nekaterih golfih hibo da oksidira. Kos so jo zamenjali nisem imel nobenega problema več. Strošek: cca 50€ 5 let nazaj.

Lep pozdrav
pstrojnik1
Novinec
Novinec

Prejšnja

Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost