epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

fruc napisal/-a:Tudi jaz nisem fall nobenega letnika. Trenutno sem absolvent in zaklučujem diplomo, zato delam preko študenta.
Ni mi pa jasno kako si lahko redno študiral, pa še redno delal zraven.
Pri nas so bile vse vaje dopoldne in so bile obvezne.
LP

andrej89 napisal/-a:No prej ste neki govoril o plačah v nemčiji...
No jst trenutno tuki delam in lahk sprve povem de imam trenutno končano sam srednjo šolo in delam dela navadnega delavca in mam 7,5€ na uro...
Tko de ja... tistih 1500€ je zihr neto, najbrž je pa marsikje več. Ker kot mi je en sodelawc povedaw tu niso najbolj bleščeče plače... Ampak jst sm pa zlo zadovoln ker je na žalost resnica ta, da trenutno zaslužim več, kot bom s končanim faksom...
Mam kadrovsko štipendijo tko de sm vezan...

korenje napisal/-a:andrej89 napisal/-a:No prej ste neki govoril o plačah v nemčiji...
No jst trenutno tuki delam in lahk sprve povem de imam trenutno končano sam srednjo šolo in delam dela navadnega delavca in mam 7,5€ na uro...
Tko de ja... tistih 1500€ je zihr neto, najbrž je pa marsikje več. Ker kot mi je en sodelawc povedaw tu niso najbolj bleščeče plače... Ampak jst sm pa zlo zadovoln ker je na žalost resnica ta, da trenutno zaslužim več, kot bom s končanim faksom...
Mam kadrovsko štipendijo tko de sm vezan...
z delom na črno jaz dobim 30€/h... sicer ne v strojništvu.

moi napisal/-a:alpa gres pac nekam, kjer je tvoje znanje bolj cenjenosicer je pa delo z ljudmi bolj challenging, kot si mislis. folk je naceloma glup ane.

fruc napisal/-a:Tudi jaz nisem fall nobenega letnika. Trenutno sem absolvent in zaklučujem diplomo, zato delam preko študenta.
Ni mi pa jasno kako si lahko redno študiral, pa še redno delal zraven.
Pri nas so bile vse vaje dopoldne in so bile obvezne.
LP

vouka napisal/-a:Ljudje, Ivana Zidarja si vzemite za vzgled 2000€ na dan- temu se res reče plača.

Vrni se na Iz življenja strojnikov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov