epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com

PM napisal/-a:Pozdravljeni!
Da se še sam malo navežem. Zanima me, če kdo pozna koga, ki pozna koga,..., ki dela v AVL-u v Gradcu. Kakršni koli kontaktni podatki bi bili zelo dobrodošli (lahko tudi na zasebno sporočilo).
Vnaprej hvala.
Lp

tom1 napisal/-a:Ojla,
Zadnje dve leti in pol sem v Celovcu/Amsterdam. Zelo zadovoljen in bom ostal.
Ce iscejo - na veliko.
1.
Informacije o moznostih posredujem preko emaila (brezplacno). Predvsem poznam samo Korosko in Stajersko....
jobpilot je kar vredu toda za ti dve pokrajine so se drugi naslovi - boljsi!
npr.
http://www.willhaben.at/iad/job?ref=kz
Manpower odsvetujem, ker jih poznam in pri njih narocam AT kader - vzamejo veliko provizijo. So drugi, ki so boljsi hmm. pa se jih sedaj ne spomin --bom se dopisal!
2.
Kako se zaposliti v AT, davki (SLO ali AT) , zavarovanja (zdrav. nezgod) in optimalen nacin glede izplacila in drugo pa bo nekaj malega stalo...
... konec koncev sem moral to pred leti sam tvegati in danes znanje ni zastojn!!!
Prosim, sam nisem "kadrovski posrednik" - toda, ce je kdo ze odlocen in ima vizijo bom vsekakor pomagal. Kakor sem se naucil - vsi kontakti so pomembni.
Vizija pomeni da imas 2 do 4 letno idejo, urejene druzinske zadeve, zdrav, ambiciozen, doloceno oddaljenost do sluzbe in predviden cas (v EU!), priblizno postavljeno urno postavko (v EU!) in da lahko na nek nacin na hitro ocenis ponudbe...
.. kajti, ko ti dajo ponudbo, predvidevajo, da lahko odgovoris "takoj" in zacnes hitro... najvec 2-3 mesece.
... seveda za dober denar - bolj kot se jim mudi drazji si
Lp, T
Lp,
Tom1

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov