epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

BountyH napisal/-a:Hm, jaz pa vedno pravim da to ni fer do tistih, ki smo študirali na uni. 1 leto več na faksu pa ista stopnja izobrazbe, pa še povrhu ista plača.

Vodopivc napisal/-a:BountyH napisal/-a:Hm, jaz pa vedno pravim da to ni fer do tistih, ki smo študirali na uni. 1 leto več na faksu pa ista stopnja izobrazbe, pa še povrhu ista plača.
Ni ista stopnja izobrazbe. Ti imaš kot uni.dipl.inž. 7. stopnjo izobrazbe. Nekdo ki bo končal univerzitetno smer po bolonjskem sistemu bo imel stopnjo 6/2. Če hočeš imet 7 stopnjo po novem sistemu je treba it na magisterij, kar pomeni, da bo tisti ki bo to storil, na faks hodil 1 leto dlje od tebe, za enako stopnjo izobrazbe.

Vodopivc napisal/-a:BountyH napisal/-a:Hm, jaz pa vedno pravim da to ni fer do tistih, ki smo študirali na uni. 1 leto več na faksu pa ista stopnja izobrazbe, pa še povrhu ista plača.
Ni ista stopnja izobrazbe. Ti imaš kot uni.dipl.inž. 7. stopnjo izobrazbe. Nekdo ki bo končal univerzitetno smer po bolonjskem sistemu bo imel stopnjo 6/2. Če hočeš imet 7 stopnjo po novem sistemu je treba it na magisterij, kar pomeni, da bo tisti ki bo to storil, na faks hodil 1 leto dlje od tebe, za enako stopnjo izobrazbe.

Pecho napisal/-a:Vodopivc napisal/-a:BountyH napisal/-a:Hm, jaz pa vedno pravim da to ni fer do tistih, ki smo študirali na uni. 1 leto več na faksu pa ista stopnja izobrazbe, pa še povrhu ista plača.
Na faks bo hodil en semester več kot do sedaj univ.dipl.ing in imel priznanih enako število ECTS točk kot univ.dipl.inž.

BountyH napisal/-a:Hm, na portalu za Gorenje tudi piše uni. dipl. ing. A se tudi tu nea da prijavit z višjo šolo, al kak se že reče tej izobrazbi (3 leta faksa)?

Vrni se na Iz življenja strojnikov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov