STROJNISTVO.com • Poglej temo - Thoma International

Thoma International

Vsa ostala vprašanja, mnenja... (kar ne spada v zgornja področja lahko objavite v tem forumu: GOSPODARSTVO, POLITIKA...)

Moderator: -M-

Thoma International

OdgovorNapisal/-a istoker » 10.2.2010 12:41

Pozdravljeni strojniki,
Mene pa zanima, če je kdo delal z zgoraj omenjenim podjetjem.
Podjetje na veliko naroča izdelke v Sloveniji, Italiji, Češki, in še kje! Za naročene izdelke pa dobavitelj ponavadi ne dobi plačila oziroma dobi plačano samo delno!

Vse, ki ste že ali pa še niste sodelovali z to firmo opozarjam, da to firmo zapirajo in odpirajo novo (MPT GmbH)....zato previdno!

LP
istoker
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a BountyH » 10.2.2010 13:01

Mafijska posla... nekdo vedno nasede...
Drei Doktoren, Wirtschaft ist verloren.
BountyH
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a predator3 » 10.2.2010 14:29

OOOOOOOO tut u Sloveniji imamo take bisere ravnokar se bodem iz enim takim imel sem potrjene naročilnice pa ni hotel prevzeti skoraj 4 leta potem je nastopila tako imenovana recesija in je prišel na idejo naj mu dam 50% rabat pa bo prevzel.No robo sem mu nekako usilil popušil ene 40% pa še na obroke.Vprašanje če bom kdaj videl denar.Ime tega SONČKA pa bom razkril malo kasneje se bojim da bodo videli da serjem po njih pa še tega denarja ne bom videl.Zato previdno tudi tu sodstvo in pravniki so pa nemočni saj če tožiš so mi rekli lahko odlaga in daje ugovore dokler stvar popolnoma ne zastara kose si pa lahko vtakneš nekam.Mislim da bo edina rešitev začeti delati z avansom samo to so pa verjetno sanje v naši stroki.Pa lep pozdrav vsem in previdno tudi pri nas "ni vse zlato kar se sveti"
:evil:
predator3
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Ljubljana

Vrni se na Vse ostalo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov