STROJNISTVO.com • Poglej temo - Moderator!

Moderator!

"Friziranje", sam svoj mojster, modelarstvo ...

Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

Moderator!

OdgovorNapisal/-a eustahije » 10.6.2005 7:01

Kot ste mogoče opazili, sem nov moderator v forumu 'Friziranje', ime mi je Igor in Vas prav lepo pozdravljam! Prebiral sem različne objave v forumu in se mi zdi, da ste kar podkovani v določenih temah, čestitam, sam nisem expert, tem je dosti in so zanimive! Edina stvar, ki me malo moti, je uporaba slovenskega jezika oz. popačena slovenščina. Lepo vas naprošam, da se samo malo bolj potrudite, da ni potrebe po brisanju ali zaklepanjem objav. To prosim tudi zato ker sem na forumu opazil nekaj tujcev, kateri so tudi registrirani uporabniki in odgovarjajo na objave. Oni ne morejo razumeti narečij in s tem ne morejo odgovoriti na Vašo objavo.

Če pride do kakršnihkoli kršitev oz. neupravičenih sprememb iz moje strani, me prosim obvestite!

Hvala za razumevanje in želim Vam čim več 'friziranega' in uspešno naprej, novim zmagam naproti!

LP, Igor!
eustahije
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a sevsekt » 9.11.2005 19:58

Čestitam Igor, upam, da boš vestno opravljal svoje delo!

LP
sevsekt
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a grm659... » 28.9.2009 19:20

:wink: Pozdravljen-moderator-Igor!Sem večletni obiskovalec foruma strojništvo.com.Imam nekaj pripomb glede odpiranja tem in pravopisja,oz.,izražanja v popačenkah!V temi friziranje nek mulc odpira temo za vsak del posebaj in pri ,dobronamernem nasvetu, pa še nedostojno,žaljivo odgovarja.Po mojem bi morali take prispevke-BRISATI-saj kazijo trud posameznikov,ki hočejo nekomu res pomagati z dobrim nasvetom!!!To je forum resnih in strokovno podkovanih ljudi,ki nudijo svoje znanje in takih,ki te nasvete z veseljem prebiramo in se pri tem marsikaj novega naučimo!Zato še enkrat: ne pustimo,da posamezniki uničujejo,blatijo in se nedostojno izražajo po tem forumu!! prav lep pozdrav.
več glav,več ve!
grm659...
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Ribnica 1310

OdgovorNapisal/-a Muck » 28.9.2009 19:44

Pridružujem se komentarju od: grm659...
Ter upam da bo saj nekaj storjeno glede tistih neprimernih besed!
Muck
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 28.9.2009 20:47

Letos je forum glede olikanosti, pa tudi kvalitete tem, po mojem videnju mnogo boljši glede na prejšnja leta. Verjetno imate moderatorji tu največ zaslug in Hvala vam!

Bi bilo pa lepo po toliko letih samo uporabnost foruma kaj modernizirati. Nekatere zadeve so prav štoraste in zastarele.
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a -M- » 29.9.2009 7:15

Moderatorjev je občutno premalo in imajo premalo časa, da bi preverjali vse teme in po potrebi brisali ali zaklenili neprimerne teme/prispevke.

Tudi poslani maili in zasebna sporočila ne pomagajo...

Na forumu pa pada nivo strokovnosti. Škoda.
-M-
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a eustahije » 15.10.2009 17:12

Pozdravljeni uporabniki grm659..., Muck, demz, -M- in ostali...

1. Hvala za obvestilo. Objave sem obrisal.
Nekaj časa nisem uspel popolnoma pregledovati in povsem odpravljati neprimerno izgovorjavo in žaljivke, katere so bile za naš forum preveč.

2. Splošno gledano mislim, da zaradi enega (verjetno mlajšega) uporabnika, kateri ni bil čisto seznanjen s pravili na našem forumu, ne moremo soditi celi forum.

3. Kar se tiče moderatorskega dela, vam zagotavljam, da sem že večkrat popravil celoten kontekst ali spremenil stavek ali dva v celoti znotraj objave vendar posamezniki se enostavno ne morejo (ali nočejo) prilagoditi osnovnim pravilom. Večina teh uporabnikov je prej obiskovalo druge, slabše forume, kjer ni pomembno kako govorijo (pišejo). Zadovoljivo je pa dejstvo, da se takšni uporabniki ponavadi ne zadržijo dolgo na forumih kjer jih ne sprejmejo (sprejmemo).

Za konec:
Prosim, da me tudi v prihodnje obvestite o takšnih kršitvah preko osebnega sporočila, katerega v tem primeru nisem prejel.

Vaš moderator.
eustahije
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a rmatija » 16.10.2009 4:46

Pozdravljeni

Sem popoln pristaš uporabe slovenskega jezika
Ne morem si predstavljati, da diplomiran inženir uporablja takšno spakedranščino na forumu
Fantje če ste inteligentni, prispevajte nekaj k slovensemu jeziku
Vem, da bodo tisti , ki slovenskega jezika ne ovladajo užaljeni
Je pa pomembno ali jezik obvladamo
Kaj mislite vi na forumu?
Smo slovenci ali nismo?
Nič na svetu ni tako pravično razdeljeno kot inteligenca.
Vsak misli, da je ima dovolj![René Descartes]
rmatija
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a grm659... » 13.12.2009 18:21

Pozdravljen moderator-Igor-.Ponovno moram opozorit na nedostojno,žaljivo pisanje nekoga,ki nima niti malo spoštovanja do drugih uporabnikov tega foruma.Pred enim mesecem je ta ista oseba žalila,oz.,nprimerno izražala svoje mišlenje .Upam,da se taka pisanja v kratkem izbrišejo,saj jih nevede pregledujemo v temah in se ob tem zgražamo!Mislim,da nisem edini,ki to obsoja? Prav lep pozdrav Dušan iz Ribnice.
Zadnjič spremenil grm659..., dne 17.1.2010 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
več glav,več ve!
grm659...
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a MC » 13.12.2009 18:29

grm659... napisal/-a:Pozdravljen moderator-Igor-.Ponovno moram opozorit na nedostojno,žaljivo,pisanje nekoga,ki nima niti malo spoštovanja do drugih uporabnikov tega foruma.Pred mesecem nazaj je ta ista oseba žalila,oz.,nprimerno izražala svoje mišlenje.Upam,da se taka pisanja v kratkem izbrišejo,saj jih nevede pregledujemo v temah in se ob tem zgražamo!Mislim,da nisem edini,ki to obsoja? Prav lep pozdrav Dušan iz Ribnice.

Koga konkretno imaš v mislih?

LP
MC
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a grm659... » 13.12.2009 19:01

Člana-Flexerja,v temi-cilinder kit airsal 44 na a35. lep pozdrav.
več glav,več ve!
grm659...
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a direktx » 14.12.2009 7:22

Moderator, mene pa zanima če bi se dalo zraven imena dodati tudi kraj od kje si.

Dosti tem je kjer se kaj išče in bi bilo to v veliko pomoč.
direktx
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a eustahije » 31.12.2009 17:35

grm659... napisal/-a:Člana-Flexerja,v temi-cilinder kit airsal 44 na a35. lep pozdrav.

Porazno, sem izbrisal. Hvala lepa za obvestilo.

direktx napisal/-a:Moderator, mene pa zanima če bi se dalo zraven imena dodati tudi kraj od kje si.

Dosti tem je kjer se kaj išče in bi bilo to v veliko pomoč.

Morali se boste obrniti na Tomaža Robleka, avtorja strani:
e-poštni naslov: tomaz.roblek@strojnistvo.com
eustahije
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a rmatija » 1.1.2010 10:42

Ja slovenščina !
Težek jezik ne ?
Je pa žalostno, da šolani (vsaj mislim) ljudje
tako malo vedo o materinem jeziku.

Pa srečno v Novem letu
Nič na svetu ni tako pravično razdeljeno kot inteligenca.
Vsak misli, da je ima dovolj![René Descartes]
rmatija
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Friziranje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov