Zdravo jaz imam isti problem z castelgardnom in me zamima kaj si rešil ter za koliko oziroma kdo to popravlja
Moj oče se je pogovarjal z enim uporabnikom foruma glede hidro pogona na vrtnem traktorju in rekel da potrebuje slike.
No da še enkrat opišem težavo. Traktor smo kupili rabljen. Od začetka je delal brez problema. Potem je začel pri daljši uporabi izgubljat moč in se je ustavil. Danes tudi ko je vse hladno, ko ga vžgeš, zobnika ki gre na verigo sploh ne obrne. To vse se je zgodilo v manj kot pol "delovne" sezone. Menjali smo tudi olje, probali z ATFom, kasneje sem dobil enega v Brežicah se mi zdi ko to popravlja in je rekel da dam navadno motorno olje not. No v glanem, karkoli smo naredili, zobnik se ne premakne nikamor. Sedaj ko je bilo motorno olje (avtomobilsko polsintetilno 10-40), je vsaj malo nakazal da bi se obnil in je vsaj verigo malo napelo. Vse skupaj pa nič.
No še slike, kako sam hidro pogon zgleda.
Tako zgleda v traktorju če ga gledamo iz leve strani.
Sedaj je edino vprašanje kako to rešit, da ne bo prevelik strošek a vseeno dobro narejeno da ne bo v času košnje spet problem.[/quote]