janez:
pojma nimam, se mi pa zdi, da se kaj dosti ni spremenilo, morda samo nianse, se mi tudi ne ljubi gledat, mora pa konstrukter sam preverit kje je, on bo stal za tem..., ja sem res že malo ven 10+ let..., ampak nisem še vsega pozabil..., želim malo pomagati

, vsaj principov ne.... kje so izrezi, vrata???, bo kar jeba, ma to bo že kar en apollo..., nebo šala..., pa še ljudje notri, trenuten padec tlaka v posodi, pa gre tistih obljubljenih 5...10 let u franže..., si daš lahko samo štrik za vrat in se zaguncaš..., dobro mi smo delali z "geferlich" plini..., "ameriji" pravijo, če nisi vajen ne počni tega sam doma...
ja potem pa materiali, pa načini varjenja, pa podatki o varjenju, načini in obsegi kontrole varjenja (rentgen, penetranti...), tesnosnostni in trdnostni test z 1.5 delovnega tlaka, testi privite opreme z milnico itd..., ni konca ne kraja...
nam je spustil en unp, dihtunga na manlohu, slabo vulkanizirana je policija zaprla pol "kvarta"...
no ta jajca od tlačne opreme so resnično spolzka tla, če je ne obvladaš 200+% hitro kaj zajebeš..., jaz sem pa še kar v redu...