STROJNISTVO.com • Poglej temo - PRVOMAJSKA TNP-180/2000

PRVOMAJSKA TNP-180/2000

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

PRVOMAJSKA TNP-180/2000

OdgovorNapisal/-a misac » 8.3.2025 19:02

Pozdravljeni, zanima me ali je tu na tem forumu kak lastnik zgoraj navedene stružnice, TNP-180?
Namreč, na podjetju imamo tako stružnico vendar je težava da ni nobene tablice več na njej, razen tiste ,ki je na kolutu za nastavitev hitrosti, pa še ta mislim da ni pravilno postavljena. In težava ..nikakor nastavit pravilne nastavitve za izdelavo navojev, pomiki...itd. Prosil bi, seveda če je kak lastnik takega stroja da bi bil pripravljen slikat svojo stružnico in mi posredovati slike teh tablic, da bi lahko videl pomen in pa kakšna je funkcija teh ročk in seveda če je sploh še v funkciji. Če bi se pa našla mogoče kakšna navodila za ta stroj...:)
8) 8) bi bil pa zelo vesel.

V naprej se vam zahvaljujem za vsakršno pomoč.
lep pozdrav Robert
misac
Sodelavec
Sodelavec

Re: PRVOMAJSKA TNP-180/2000

OdgovorNapisal/-a Demz » 9.3.2025 14:03

Lansko leto mi je Metal-Kovis iz Samoborja ponudil kpl. tablice za TNP 160B za okoli 270 Ejev.
Nisem še šel v nabavo, ker so moje tablice še kar nekam uporabne itd ...
Glede navodil pa, mislim da bi morala biti tule na forumu, nekje v bazi znanja. Ker jih je nekdo nekoč nalepil gor pred sto leti, ni hudič da ne bi bile še danes gor. To je odličen orodjarski stroj in ne sme biti problem glede tega.
Aja, kot pišeš, verjetno nimaš niti paketa zobnikov za nortona ... se bodo fantje tule pofočkali, vsaj običajno so se. :D
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov