epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

pkoscak napisal/-a:A ima mogoče kdo izkušnje z najemom viličarja za rok 3-4 mesecev? Kakšne so kaj cene najema za viličar z nosilnostjo 2,5t (diesel ali plin)?

Metalko napisal/-a:Dolgoročni najem se resnično splača za uporabnike kateri uporabljajo več viličarjev in jih uporabljajo 5 ur in več.
Ker se podpiše najem s ful servisom je vseeno kakšne viličarje se najame.Viličarji morajo biti brez napak ves čas najema.Zato mislim da je najbolj pomembna cena najem.

detelj2000 napisal/-a:Metalko napisal/-a:Dolgoročni najem se resnično splača za uporabnike kateri uporabljajo več viličarjev in jih uporabljajo 5 ur in več.
Ker se podpiše najem s ful servisom je vseeno kakšne viličarje se najame.Viličarji morajo biti brez napak ves čas najema.Zato mislim da je najbolj pomembna cena najem.
Prav imaš, res je cena najbolj pomembna. Nizko ceno pa je lažje zagotoviti z dobrim viličarjem, za katerega veš kaj ti ponuja, kot pa s kakšni Cesabom, Nexnom, Helijem,.. ali podobno, ko ne veš kaj te čaka in kdaj. Jaz sem še vedno za viličar, ne za nadomestke viličarjev...
Pa lep pozdrav,
Pero

pkoscak napisal/-a:Pomoje leto in pol brez posebnih okvar še ni merodajno. S tem se lahko hvalite po petih letih ali pa kasneje.
Saj glede viličarjev smo že debatirali - razlika npr. med Toyoto in Heli kot sem že napisal je 2.500€ (Heli cenejši). Mislim, da za resno uporabo je vseeno bolj dati nekaj več in veš kaj dobiš. Mislim, da je problem predvsem v nepoznavanju te znamke viličarjev in nezaupanje v kakovost, ker so narejeni po licenci Toyote, pa vendar drugačni.

detelj2000 napisal/-a:pkoscak napisal/-a:Pomoje leto in pol brez posebnih okvar še ni merodajno. S tem se lahko hvalite po petih letih ali pa kasneje.
Saj glede viličarjev smo že debatirali - razlika npr. med Toyoto in Heli kot sem že napisal je 2.500€ (Heli cenejši). Mislim, da za resno uporabo je vseeno bolj dati nekaj več in veš kaj dobiš. Mislim, da je problem predvsem v nepoznavanju te znamke viličarjev in nezaupanje v kakovost, ker so narejeni po licenci Toyote, pa vendar drugačni.
Heli nima nobene veze z viličarji Toyota. Podbnost z staro Toyoto serije 6 je le slučajnost.

pkoscak napisal/-a:detelj2000 napisal/-a:pkoscak napisal/-a:Pomoje leto in pol brez posebnih okvar še ni merodajno. S tem se lahko hvalite po petih letih ali pa kasneje.
Heli nima nobene veze z viličarji Toyota. Podbnost z staro Toyoto serije 6 je le slučajnost.
No, že večkrat sem zasledil napisano, da so narejeni po Toyotini licenci, koliko je resnice na tem, bomo izvedeli pa od g. Janeza

pkoscak napisal/-a:No, pustimo debato o podobnosti Toyota/Heli za kdaj drugič. Tema je namenjena drugi debati.
Se pravi, pri najemu viličarja za določeno časovno obdobje se plača zgolj najemnino - v primeru okvare viličarja najemodajalec viličar popravi na svoje stroške, ali nosi stroške popravila najemojemalec?

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov