No mi imamo avtomehanično delavnico. Najprej smo kurili odpadno olje, kar sem pozneje zaradi moralnih načel opustil, nato na elektriko (mrzlo), plin (še bolj mrzlo ter vsi prehlajeni ter zakajeni od CO ker smo imeli one tope brez dimnika), potem 5 let kurilno olje (drago, neenakomernost temperature po delavnici, pihanje itd..). No sedaj smo šli na biomaso - polena, kjer do 0°C čez delovni čas sploh ni treba razmišljati o ogrevanju, saj se kuri ponoči in se energija shrani v hranilnik. Zdaj ko je okrog - 3 do 4 pa se zakuri okrog 2 popoldan. Temperatura v delavnici je prej bila od 10 - 13 °C, sedaj je 15 - 18°C in je nasploh lažje delati ker se ti ključi ne lepijo na roke. Imam pa svoj vir lesa tako da nimam nekih stroškov glede goriva, glede na to pa da smo prej tedensko skurili za 100 EUR kurilca se mi splača vzeti med delom 5 min za nalaganje, saj sem za čas nalaganja če upoštevamo zgornji znesek veliko bolje plačan kot za samo delo
Aja pa tudi jaz sem odlašal zaradi dimnika, sedaj pa smo naredili samo 2m dimnik, toliko da pline spravimo na prosto, za vse ostalo pa poskrbi ventilator z ustrezno regulacijo.