STROJNISTVO.com • Poglej temo - Izdelava ogrodja cerade

Izdelava ogrodja cerade

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a Žerjavar » 30.12.2007 10:35

ramovs Ne strinjam se s teboj, da pretiravam. Vsa opozorila o oliki, zahvali sem podal šele takrat, ko je tema že vsaj 30 dni mirovala in ni bilo napovedano nadaljevanje. Nikakor ni potrebna zahvala po vsakem postu. Ne misliti, da si jaz želim časti, ampak se trudim, da bi soljudje postali bolj človeški, vendar ne po načelu "človek človeku volk"

Se ti zdi fer, da nekdo postavi vprašanje, za katerega se upravičeno sklepa, da mu bodo odgovori pomagali, ne da več nobenega posta (kaj ne obstoja slovenska beseda za post?) in po debati in nekaj odgovorih o iniciatorju vprašanja ni sledu. Ali res misliš, da bo popoln tujec popolnemu tujcu pomagal, če se take stvari ponavljajo?
Vrtičkarstvo je boljše od žerjavarstva
Žerjavar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ramovs » 30.12.2007 14:34

V bistvu sem hotel odreagirati na to, da si v drugi polovici decembra serijsko vsaj desetim očital nehvaležnost (kar je sicer tudi res in nekje prav!) in v tem nekako izstopaš.
Izstopaš pa tudi glede strokovnosti na forumu in jaz osebno ti dajem vse priznanje za nesebično strokovno pomoč. Pride zelo prav marsikomu, tudi meni. Čeprav imam tudi jaz že kar nekaj kilometrov za seboj, nisem toliko samozavesten, da bi upal na toliko različnih tem strokovno odgovoriti brez da me kdo izrecno prosi...
Tudi sam po različnih forumih kdaj prosim za nasvet in ko napišeš "Hvala fantje za pomoč", je s tem ponavadi tema končana, čeprav je včasih še prehitro. Se pa seveda šika na koncu zahvaliti se, saj je to podarjeno znanje!
Samo toliko sem želel glede tega.

Izkoriščam pa trenutno priložnost (ko sem že ravno pri besedi ) , da se tebi, g. Žerjavar in vsem aktivnim na tem forumu zahvalim za strokovno pomoč in zaželim v Novem letu maksimalno zdravja in poslovnih zmag ! :P
ramovs
Strokovnjak
Strokovnjak

Prejšnja

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov