STROJNISTVO.com • Poglej temo - POMOČ REGISTRACIJA

POMOČ REGISTRACIJA

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

POMOČ REGISTRACIJA

OdgovorNapisal/-a arok » 8.1.2008 9:25

Lep pozdrav!

Želim se registrirati na e-bay pa me zanima kaj izberem pod rubriko State / Province ker nima nič zvezi s slovenijo.Zanima me tudi ali je možno nakazilo preko nlb klika IN ČE KAKŠEN JE POSTOPEK .Ali se lahko nato s tem uporabnišim imenom in geslom prijavim tudi na www.ebay.de? Ali je nakup varen.

Hvala za informacije in lep dan.
arok
Sodelavec
Sodelavec

Re: POMOČ REGISTRACIJA

OdgovorNapisal/-a baklava » 8.1.2008 12:37

arok napisal/-a:Lep pozdrav!

Želim se registrirati na e-bay pa me zanima kaj izberem pod rubriko State / Province ker nima nič zvezi s slovenijo.Zanima me tudi ali je možno nakazilo preko nlb klika IN ČE KAKŠEN JE POSTOPEK .Ali se lahko nato s tem uporabnišim imenom in geslom prijavim tudi na www.ebay.de? Ali je nakup varen.

Hvala za informacije in lep dan.

state/province pustiš prazno, če pa ne dovoli prazno vpiši karkoli...

nakazila/vplačila delajo le preko kreditnih kartic (visa, ecmc in podobno....)

razen če se posebej ne dogovoriš z prodajalcem/kupcem in ti on posreduje svoje osebne podatke oz. podatke osebnega računa in relaziraš nakazilo v tujino preko svojega računa v nlb....

še najbolj elegantno je če se registriraš na paypal in preko njega opravljaš transakcije...

jaz sem sicer prijavljen na ebay.de tako da ti ne znam odgovoriti ali laufa na vseh...verjetno laufa....

ali je varen nakup? odvisno od koga in kaj kupujes, moras biti previdan in pogledati ocene in komentarje ostalih kupcev pri tem prodajalcu. Po mojem je dokaj varen, ker imaš veliko ljudi, ki imaju e-trgovine, ki laufajo preko ebay-a in je logično da jih "nategovanje" ljudi ne zanima....

LP
baklava
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a arok » 8.1.2008 14:05

Lep pozdrav!

Zanima me če je registracija na ebayu brezplačna?

Hvala
arok
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a baklava » 8.1.2008 14:30

arok napisal/-a:Lep pozdrav!

Zanima me če je registracija na ebayu brezplačna?

Hvala

Da.
baklava
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov