STROJNISTVO.com • Poglej temo - Kaj dela moderator

Kaj dela moderator

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Kaj dela moderator

OdgovorNapisal/-a rmatija » 9.8.2008 5:53

Že dolgo spremljam strojništvo.com
Vse več je vprašanj, ki ne spadajo u ta forum.
Od gradnje hiš, do postavljanja ograj.
Kaj dela moderator ?
Je res dovoljeno vse ?
Vse več je vprašanj iz katerih je razvidno (študenti), da so ljudje, ki jih postavljajo lenuhi.
In tem pomagamo mi, odgovarjamo in podpiramo njihovo lenobo.
In takšni bodo potem delali v proizvodnji??????????
Komentar ?
Nič na svetu ni tako pravično razdeljeno kot inteligenca.
Vsak misli, da je ima dovolj![René Descartes]
rmatija
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a klaant » 9.8.2008 6:10

Se popolnoma strinjam s tabo.
klaant
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Žerjavar » 9.8.2008 6:51

Nisem zasledil definicije, ali je to forum strojnikov ali strojništva. Mislim, da je prvo in prav je tako, da se vidi, s čim vse se strojniki ukvarjajo.

Za vsako temo je skupina, če ne drugo pa "ostalo". Se dogaja, da včasih kdo zgreši (verjamem, da ne nalašč) in to bi moderator lahko popravil. Mene bolj mučijo naslovi, biti bi morali bolj zgovorni. Kaj si predstavljate pod naslovom kot: vprašanje, problem, prosim za pomoč, ... ?

Lenuhi so vedno bili in tudi bodo. Nobeden pa nobenega ne sili, da mu mora pomagati. Prej kot slej ga prepoznaš in mu nehaš pomagati. Ali pa ga skušaš napeljati, da pove, kaj je naredil, potem mu le svetuješ ali je prav oziroma ga usmeriš na pravo pot.

Študenta pa hitro spoznaš in ga le usmeriš v pravilno delo. Pa saj smo to dali skozi (biti študent) in vemo kako to gre.
Vrtičkarstvo je boljše od žerjavarstva
Žerjavar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a xstrojnik » 9.8.2008 7:21

Pobudnik te teme pa rahlo pretiravaš, vsaj meni se zdi.

Sam si nebi upal nikogar označiti za lenuha na podlagi tega kar zapiše na forumu.
Sicer pa mi je forum takšen kot je zelo všeč. Npr.: če bi upoštevali "željo" pobudnika te teme, potem nebi bilo debate o biogorivih in še marsikakšne podobne, pa sem prepričan, da takšna tema zanima zelo veliko forumašev.

Sicer se popolnoma strinjam z vsem kar je napisal Žerjavar, ki pa kot opažam tudi zelo rad pomaga "lenuhom", kajne rmatija.

Spoštovani rmatija, malo strpnosti ti ne bo škodilo, malo spoštovanja drugih udeležencev foruma pa bi ti celo koristilo.

Če meni kakšna tema ni všeč, je pač ne pogledam. Nekdo drug jo bo z veseljem pogledal.
Poskusi prakticirati takšen pristop in svet bo lepši.
xstrojnik
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Punkt » 10.8.2008 16:26

Čim majn moderiranja in čim več bontona obiskovalcev pa bo najbolše.

Teme, ki se pa ponavljajo pa me ne moti, če dobij eno univerzalno temo. Ampak trenutno nevem če je potrebno ustvarjanje takšnih tem.

Že dolgo nisem zasledil naprimer "lenega šudenta".

če nekdo sprašuje za literaturo pa pomoje še zato ni len.
Punkt
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov