STROJNISTVO.com • Poglej temo - Programator za PS 350 BM - diagram

Programator za PS 350 BM - diagram

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Programator za PS 350 BM - diagram

OdgovorNapisal/-a čmrlj777 » 2.12.2008 22:45

Lep pozdrav vsem skupaj!

Imam en problem.

Doma imamo stroj PS 350 BM Gorenje new line. Zanima me ali bi se dalo dobit programski diagram s povezavami(številke,barve,položaj) žičk na programatorju. Ker sem šel sam menjat programator in je serviser prišel prepozno,ko sem že vse žice izdrl,pa sploh ne bi bilo potrebno,ker je bil še delujoč le plastika pred pušo zlomljena in je potem serviser nov programator vstavil glede na legendo, ki sem si jo spisal.Zgleda,da sem se nekje zmotil,ker stroj ne dela kot bi moral.Se ustavi na 8-ki(ne izprazni vode)in na začetku 4ke. Zgleda,da so problemi z nivoji vode in sem nekje zajebal prepisat pa povezat pravo žičko.
A se da dobit rešitev za tole ali ne,ker ne bi rad vedno znova "ročno" potiskal stroja naprej po programu.
Pa še to, stroj je na vrhu - železna plošča - precej vroč,a je to kaj povezano? Upam, da ne!

Hvala že vnaprej za odgovore!!!

Lep pozdrav!
Pa da bi našli skupno rešitev!
Upam,da najdete!
čmrlj777
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a vouka » 3.12.2008 9:11

Prvo pravilo: Ne jemlji kontaktov s programatorja, če si nisi prenesel vsega na risbo. To pomeni številka kontaktorja programatorja-barva-izvor s katerega prihaja vodnik. Potem ne bo nobenih problemov, če tudi vse kontakte snameš.
Čeprav je vse označeno z barvnimi žicami zaradi različnih proizvodnih problemov barve vedno ne odgovarjajo načrtu in so bili vodniki zamenjani z drugo barvo. Običajno so bili servisi o tem obveščeni.
Mislim, da samo servis lahko reši ta problem s sistemom korak za korakom in ti uredi pravilen priklop.
AVlr
vouka
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov