STROJNISTVO.com • Poglej temo - Kaj je na sliki?

Kaj je na sliki?

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Kaj je na sliki?

OdgovorNapisal/-a BUCONOVA » 20.10.2015 17:23

Serbus.

Iščem tole, vendar kovinsko(medenina). 6 mm. skozi luknji gresta dve palici, in ko nastaviš priemrno pozicijo, priviješ in je to to. Ampak rabim bolj močne in se pravi, kovinske. 4 komade. A se to kej kupi, že narejeno? V trgovini? In kje, v kateri?

Slika
BUCONOVA
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: Kaj je na sliki?

OdgovorNapisal/-a dakomat » 20.10.2015 19:29

BUCONOVA napisal/-a:Serbus.

Z tem pozdravom idi iskat odgovor na kak forum, kjer se tako pozdravljajo! Res mi gre na kozlanje ko to slišim ali vidim.
Nič na svetu ni razdeljeno bolj pravično kot inteligenca - vsak misli da je ima dovolj!
dakomat
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 20.10.2015 21:13

Prižema se temu reče.
Nariši dxf in ti jo bodo fantje z veseljem naredili. Še z večjim veseljem, če jih bo 10 tisoč in več.

Lep pozdrav (brez "serbus")
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a BUCONOVA » 20.10.2015 21:47

dakomat napisal/-a:
BUCONOVA napisal/-a:Serbus.

Z tem pozdravom idi iskat odgovor na kak forum, kjer se tako pozdravljajo! Res mi gre na kozlanje ko to slišim ali vidim.

hehe, ja bogi revček, moreš pa zelo trpeti v življenju, če ti gre že tole na bruhanje, sploh ker znaš napisati slovnično pravilen stavek, kot je uporaba "Z" oz. "S" pa "idi" pa taki lokalni izrazi, tko da, v čem si potemtakem ti več al pa bolši od mene? in zate sinko, se orpavičujem, a pa te bom raje pozdravil bol pedersko, recimo... "Živjo" a bo to dobro? In sploh, ker me sliši in vidiš :p ...le bereš me ;)

Smatram pa, da so te ti, ki pozdravljamo "Serbus" mogli fejst zmanipulirat v lajfu, v RL mislim, da nas tlele sedaj tko po "rottwajlersko" napadaš, verjetn ti v RL to ne gre, pa si tle spustiš ventilčke, jele?

Še eden, ki mislim, da je on središče sveta. Bogi revček, res se mi smiliš no ;)
BUCONOVA
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a BUCONOVA » 20.10.2015 21:50

Demz napisal/-a:Prižema se temu reče.
Nariši dxf in ti jo bodo fantje z veseljem naredili. Še z večjim veseljem, če jih bo 10 tisoč in več.

Lep pozdrav (brez "serbus")

Hvala. Čeprav menim, da ni smoterno delat programa in to. Bom probal kje to najdit v kaki trgovini, že narejeno. Nekaj sem pogledal po "prižema" a mi je le neki, po moje za planince našlo ;)

Hvala vseen.

lp
BUCONOVA
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 20.10.2015 22:33

Zakaj ne? Zadeva je precej preprosta in uporabna. Z malce spremembami bi bila celo atraktivna!
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a BUCONOVA » 20.10.2015 22:52

Ja vem, sam 4 komade prej doma nardim sam. Sem mislil, da bo preprosteje it v trgovino kupit te 4 komade, a jih še najdem ne. Ja, za bokser ;)
BUCONOVA
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Žerjavar » 21.10.2015 7:08

BUCONOVA napisal/-a:... hehe, ja bogi revček, moreš pa zelo trpeti v življenju, če ti gre že tole na bruhanje,
Meni pa se ti smiliš. Kot zelenec v neki družbi nisi pripravljen sprejeti kritike (žaljivke) ampak vrneš z še večjo mero. Takim se v življenju ne piše dobro - niso priljubljeni.

Kar se tiče tvojega pozdrava pa bi rekel, da nisi ponosen Slovenec, če uporabljaš italjanski pozdrav. Ta forum uporablja slovenski jezik. Italjani pa so v zgodovini Primorske pokazali svoj obraz.
Vrtičkarstvo je boljše od žerjavarstva
Žerjavar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a BUCONOVA » 21.10.2015 8:57

Žerjavar napisal/-a:
BUCONOVA napisal/-a:... hehe, ja bogi revček, moreš pa zelo trpeti v življenju, če ti gre že tole na bruhanje,
Meni pa se ti smiliš. Kot zelenec v neki družbi nisi pripravljen sprejeti kritike (žaljivke) ampak vrneš z še večjo mero. Takim se v življenju ne piše dobro - niso priljubljeni.

Kar se tiče tvojega pozdrava pa bi rekel, da nisi ponosen Slovenec, če uporabljaš italjanski pozdrav. Ta forum uporablja slovenski jezik. Italjani pa so v zgodovini Primorske pokazali svoj obraz.

Čuj, pa ka ste tle gor sami debili? Nestrpneži, ker vam je "dovoljeno" le "vaše"? Točno se vidi, da ste zelo ozki tle, kar se tiče splošne razgledanosti, strojniki pač(se opravičujem tasposobnim in tistim, ki tle ne sodite), taki, ki ste iz pomožne OŠ nardil jedva un 2+3 program, zdej pa tle pametujete, o nečem, akr sploh ni niti vaša kompetenca, ne vloga tle gor. Ne more mi, kot "zelencu" nekdo takoj zatežit glede pozdrava, in ki bi naj, po tvoje, Žerjavar uporabljal le slovenščino. Si se poglobil v njegov stavek, glede uporabe izrazov in slovnice? Poln je napak in nepravilnosti, in tak bo men pol pametoval o pozdravu? Žerjavar, s tem kar si povedu, je tko, da ker sem "zelenc" okol vas po kolenih, pa plidnkan pa spošltjiv, vi pa ker ste tle že s "staležem" pa lahka po domače, vsiljujete svoja ozka znanja drugim, PA KA STE FUKJENI MAL? Izražajte svojo nestrpnost kje drugje, če mate jajca, kmetavzerji!
BUCONOVA
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a KOUTER » 21.10.2015 9:07

Prav težko berem tvoje pisanje.Lahko bi se malo bolj potrudil. :o
KOUTER
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Zaspanc » 21.10.2015 9:36

A ni tu nobenega moderatorja/admina, ki bi to vreščavo dete poslal v Banovce? :roll:
Zaspanc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a BUCONOVA » 21.10.2015 9:57

Očitno ne ja, ker je šef šel v stečaj. Očitno nesposobn šef kakor tudi njegove ofce ;)
BUCONOVA
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a dakomat » 21.10.2015 14:44

@bucanova, zgleda da boš izpadel največji neumnež na forumu. Postavil si vprašanje, ker nečesa ne veš in te zanima. Vprašanje si postavil ljudem, ki so usmerjeni na področje strojništva, ne glede na izobrazbo (verjemi pa, da so tu gor dipl ing in še kaj več), z ogromno izkušenj in prakse. Te ljudi celo zmerjaš!! Sedaj pa ti bo eden od teh/nas revčkov, ki smo po tvoje naredili pomožno OŠ, svetoval v zahvalo za zmerjanje in zbadanje... Ha ha ha ha... Pa fajn bodi.
Nič na svetu ni razdeljeno bolj pravično kot inteligenca - vsak misli da je ima dovolj!
dakomat
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a BUCONOVA » 21.10.2015 15:13

@dakomat, sem se jim opravičil, v isti sapi, ko sem pljuval po tebi. Sicer pa se, če se kdo počuti ozmerjanega, zahvali tebi. Ti si tist debil, ki nimaš pojma, znaš pa otresat goflo, kot da bi bil za to ali karkol kompetenten. Ne rabim nobene pomoči več, ker mislim,d a je tudi drugi post bil hec, oz. si delanje norca iz mene, akr je na nek način še bl podlo primitivno, kot tvoje. Najlaži je človeka jebat v glavo, težje mu je pa pomagat. In če ne znaš, moreš ali nočeš pomagat, se vzdrži tudi predhodnega.

In če ne prebavljate ljudi iz drugih regij, ki ne pozdravljajo v vašem lokalno-zahojenem jeziku, dialektu, ali načinu, napišite da je forum dovoljen le za ne vem, zahojen lokaln folk.

Sicer sva pa midva opravla, nisi ama za nobenor abo, po čemer sem spraševal, tako nimaš poljma, ostalo me pa ne zanima, najmajn pa to, da bi me preusmerjal ali karkol želel podučiti, sem prest za prevzgojo, sine ;)

In me ne rabiš očrnit pred ostalimi in napeljevati na špetir, bom za to že sam poskrbel. Nepristranski bi bil drugega mnenja,, kot si ti in tvoji somišljeniki glede mojega... pisanja.
BUCONOVA
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 21.10.2015 15:40

@Buconova, dihaj malo! Pa še malo...

Tale Buconova mora biti nekje iz celjskega oz. laškega področja, da je uporabil tak pozdrav. Saj ni nič tako groznega, smo pa v bistvu vsi precej na robu z občutki, saj se nam dogaja tragedija na vzhodni meji.

Torej, Buconova, Zdravo!
Tiste štiri prižeme boš najverjetneje in najhitreje rešil "na roke". V reinfuzi jih (jaz) nisem videl. Je pa izdelek atraktiven in uporaben na splošno, ampak nikakor s tistim vijakom s križno zarezo Ph2.

Brez "Serbus". (Laščani rečejo nekako "Sjerbus" :roll:) Sicer imamo pa tudi v naši dolini nekaj močnih ... hribi pa to, kaj čmo. :o
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

Naslednja

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov