epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

vili napisal/-a:če se mi bo dalo se bom malo poigral z modelirnkom ali asisss, pa da vidim kakšne pizdarije se dogajajo, vem, da nebo nič kaj pametnega...

Polimeris napisal/-a:Sam sem planiral dati narediti obliko korita s pokrovom. Rad bi, da letvice ležijo vzdolžno malo dvignjene od tal tako, da mi neke okrogle in ovalne oblike nekako ne potegnejo. Pa še v pokrov bi dal ene par zastekljenih lukenj, če bi bila varianta. Saj ne, da jih potrebujem, ampak bi pa z veseljem firbcal, kaj se notri dogaja, če bi že lahko. Tole z okenčki sicer šlosarju nisem še omenjal ampak saj menda ne more biti neka težava to izdelati. Toliko debelejši material pa je po moje to to.

Polimeris napisal/-a: Kako pa bi najbolj elegantno rešil tole z ogrevanjem??

vili napisal/-a:
tako približno izgledajo napetosti in povesi pri približno tvoji posdi, brez reber..., pri tlaku - (minus) .8 bar, ja saj več ga neboš dosegel..., če je pa to v redu glede "stabilnosti - togosti" sten pa pojma nimam, vsaka najmanša napaka podre ravnotežje in zadeva pade..., glej, če tvoj šlosar vse ve ni panike..., gasss...

vili napisal/-a:ja deutz, najbolje bo, da pove on, to je to...
glej, podmornice negativni tlak![]()
![]()
, zna izdelati samo par tehnologij na svetu, med njimi pa je bila tudi juga, dobro so imeli rusi tudi prste vmes, tlačne posode pozitivni tlak, pa izdela res skoraj vsak "grajzl", tudi mi smo jih...
![]()
![]()

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov