STROJNISTVO.com • Poglej temo - Krautov priročnik

Krautov priročnik

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Re: Krautov priročnik

OdgovorNapisal/-a Demz » 6.3.2020 6:40

Kraut je teorija,tehnološki pa praksa.
V vsakem primeru ti pa čestitam za tisti metalurški priročnik. Pa fovš sem ti.

Moja zavist je neizmerna :cry:
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a dakomat » 6.3.2020 14:51

Demz napisal/-a:Izjemno sem vesel, fant ima 18 let in je na strojni ... torej je odlično darilo zanj in njegovo polnoletnost ravno Strojniški priročnik od Krauta.

Ok, samo Krauta so rabili že v drugem letniku ali kako?? :o Jaz sem si ga sam kupil pri šestnajstih, ker smo ga rabili, sicer ni bil obvezen... ampak tako pač je, če si strojnik.
Nič na svetu ni razdeljeno bolj pravično kot inteligenca - vsak misli da je ima dovolj!
dakomat
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Sajko993 » 9.3.2020 14:42

dakomat napisal/-a:
Demz napisal/-a:Izjemno sem vesel, fant ima 18 let in je na strojni ... torej je odlično darilo zanj in njegovo polnoletnost ravno Strojniški priročnik od Krauta.

Ok, samo Krauta so rabili že v drugem letniku ali kako?? :o Jaz sem si ga sam kupil pri šestnajstih, ker smo ga rabili, sicer ni bil obvezen... ampak tako pač je, če si strojnik.

Kakor jaz vem iz šolskih dni, če nisi imel krauta pozabi da si spisal za 2 :D marsikdo je imel količke da bi lahko vinograd posadil v profesorjev ocenjevalni blok :D (srednja šola) za faks pa še bolj pozabi hhh
Sajko993
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 9.3.2020 15:33

Sej, tako je tudi izpadlo. Fant mi je prinesel pokazat svojega, ki ga je dobil že v prvem letniku. :oops:

Ok, izpadlo je kakor je, moj osnovni namen je bil v bistvu mu dati tehnološkega - tega pa resnično ni. Pa sem vprašal za Krauta, ker - to tudi je pravo darilo. No, tega pa so imeli.

Ker - tudi jaz imam enega v delavnici, enega imajo fantje nekje po ponkih in je tak da bi ga najraje zatajil ( :lol: ), enega pa doma, kadar me kdo v ler času kaj preseneti. Itak imaš doma vedno kaj za počet ...
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a vili » 9.3.2020 21:21

ata KRAUT mora bit na strni črn, zaspehan..., ja, da se vidi, da se z njim dela..., ni za v vitrino..., vedno se pa odpre tam kjer ga rabiš..., vsaj moj... haha..., dobro zopet pike... :D :D :D
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

Prejšnja

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov