epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

hscnc napisal/-a: Tako za predstavo: 350 amperski star iskrin aparat za šalo prebije 10 centimetersko jekleno ploščo.

Žust napisal/-a:http://www.merkur.si/delavnica/stroji-in-naprave/varilni-aparati/prof-mig-mag-varilnik-varstroj-varmig-400-k-synergy.html
Ima kdo kakšne izkušnje s tem aparatom? Zanima predvsem to, če imajo slučajno kakšno pomanjkljivost ali morda serijsko napako. Sedaj je cena za to zverino res ugodna in če nima kakšnih strašnih pomanjkljivosti, bo kmalu doma.
Zanima me tudi glede hlajenje aparata, ki je po meni posredovanih informacijah vodno hlajen. Glede gorilnika pa je tako, da ni vodno hlajen, pa mislim da za moje potrebe ne bi potreboval še tistega vodnega, ali pač? Aparat bo namenjen za izdelavo traktorskega platoja močnejše izvedbe, in v prihodnosti za izdelavo prikolice za drva. Pa seveda vedno se najde kaj za zavarit, predvsem kakšna pohištvena cev, ki pa mislim da bi se s tem odlično varila. Za moje potrebe bi zadostovalo 300A, vendar na merkurjevi strani ne najdem ugodnejšega 300A od tega ki je 400A, za to tega.
Lp

borisk napisal/-a:hscnc napisal/-a: Tako za predstavo: 350 amperski star iskrin aparat za šalo prebije 10 centimetersko jekleno ploščo.
tudi če ga spustiš iz enga metra višina na taisto ploščo

hscnc napisal/-a:Za varjenje traktorske kible in gozdarske prikolice res ne rabiš 300-400 amperskega varilnika. Za to je čisto dovolj soliden aparat ki da realnih 200 - 220 A od sebe. Tako za predstavo: 350 amperski star iskrin aparat za šalo prebije 10 centimetersko jekleno ploščo.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov