STROJNISTVO.com • Poglej temo - Satelitska navigacija

Satelitska navigacija

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Satelitska navigacija

OdgovorNapisal/-a BountyH » 10.11.2007 15:28

No pa imam vprašanje za vas. Pred meseci sem si kupil navigacijo Garmin 360 T. Zadeva funkcionira super. Le en problem imam. Klupa s katero navigacijo pritrdiš na vetrobransko steklo poči na zvodu. Ko sem to omenil Garminu, so mi zadevo zamenjali brez uveljavljana garancije, kar me je zelo presenetilo. Zgleda da se te klupe lomijo po tekočem traku. Ali ima kdo podobne izkušnje, ker ne bi rad, da mi zadeva poči, ko sem na službeni poti V Nemčiji ali Belgiji. Pa še to. Originalna klupa semi zdi premala, saj nenehno pada z vetrobranskega stekla.
Drei Doktoren, Wirtschaft ist verloren.
BountyH
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a BANE » 10.11.2007 16:21

Pri meni ni po enemu letu nobenih problemov
BANE
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a janezv » 10.11.2007 21:27

Tudi sam nisem imel težav, da pa se vacuumska sponka odlepi pa že. Mislim da je problem pri velikih temperaturnih spremembah.

Edino zanima me, ali kdo ve, kje se da dobiti kakšna dodatna programska oprema za garmin, morda tudi, ali bi bilo mogoče na njem gledati tudi kakšne filme, ne samo listat slike.
LP
janezv
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a kafer1 » 12.11.2007 6:42

Vacuum sponko moraš prilimati na steklo v full vročem vremenu ali prostoru, pol pa drži tudi leto dni na steklu pa ne pade dol. Če pa jo pikneš gor zjutraj, prej ko greš, pa ponavadi ko vklopiš gretje pade dol - in to ponavadi nekje na avtocesti....... :evil:
kafer1
Strokovnjak
Strokovnjak

Klupe

OdgovorNapisal/-a BountyH » 12.11.2007 7:57

No ravno to sem mislil. Sem pa videl klupe drugih proizvajalcev in vse so večje od Garminove.
Drei Doktoren, Wirtschaft ist verloren.
BountyH
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov