STROJNISTVO.com • Poglej temo - Predelava/menjava krmilja na CNC rezkalnem stroju

Predelava/menjava krmilja na CNC rezkalnem stroju

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Predelava/menjava krmilja na CNC rezkalnem stroju

OdgovorNapisal/-a cis » 18.9.2008 11:33

Ali je kakšen forumaš, ki se okvarja s predelavami CNC strojev? Na eni rezkarci bi radi dali gor od Heidenhaina krmilnik TNCXXX (iščemo še enga rabljenega)! Stroj je vzhodnonemški s obstoječim krmilnikom Web Numerik-tega želimo menjati.
cis
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a IzyTron » 18.9.2008 19:07

Hm, to bo pa po moje kar problem najdit takega majstra, ki še programira te zadeve. Bi tud js rabo enga, da bi mi nekaj pomagal oz. svetoval pri tem krmilju. Jaz se drugače tudi ukvarjam z predelavami CNC-jev, vendar samo z SIEMENSI. In sem ravno zadnjič zamenjal enega takega HIDENHAINA z SIEMENSOM (802d). Bom jutri pogledal točno oznako tega starega krmilja. Vendar, pa kot sem ze rekel dvomim, da boš našel koga, ki bi ti to zaprogramiral in zamenjal.
IzyTron
Novinec
Novinec

Re: Predelava/menjava krmilja na CNC rezkalnem stroju

OdgovorNapisal/-a MC » 19.9.2008 11:53

cis napisal/-a:Ali je kakšen forumaš, ki se okvarja s predelavami CNC strojev? Na eni rezkarci bi radi dali gor od Heidenhaina krmilnik TNCXXX (iščemo še enga rabljenega)! Stroj je vzhodnonemški s obstoječim krmilnikom Web Numerik-tega želimo menjati.

Pokliči g. Bojan-a K. 041-627-118 pa ti bo naredil zadevo v nulo! Pri nas so zamenjali star Fanuc z TNC 320.

LP
MC
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a cis » 19.9.2008 13:42

OK, hvala obema. Lep vikend.
cis
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov