a mi loh kdo pove za kašne naslove kje bi se dalo dobit rabljen plug za sneg. rabil bi hidravlični plug za traktor. pri nas je ponudbe zelo malo, slišal pa sem da se jih da ugodno dobit nekje v nemčiji??
pri nas se dobi ugoden nov plug pri mušič mengeš doo, kar je pa z nemčijo, rabiš zelo dobre informacije da dobis karkoli, največ pa je tam tistih kamionskih, sirokih 3.1 m in več
ja hvala vsem za odgovore, samo nov plug ni težko dobit v trgovini, samo so cene okrog miljona, sej mi ne bi blo problem to investirat sam ker res ne bom veliko koristu pluga pa sem razmišlju da bi kakšenga rabljenga kje dobu za polovično ceno. samo pri nas je majhen trg in je težko sploh kaj najdt kar je uporabnega.
Pozdravljen,
Slučajno sem prebral tvoje poizvedovanje za plugom. Če ga nisi našel in ga še vedno iščeš za naslednjo zimo, imam jaz naprodaj (že od lanskega leta) plug za traktor sprednji, za četrtino cene novega.
Lahko mi pišeš na joej2@email.si
Doma imam tudi čelni plug za traktor 2,5m širine in 90cm višine. Ima prelomno odpenjanje, če zadaneš v kakšen jašek. Lansko leto sem ga imel naprodaj, letos pa sem razmišljal da bi se ga mogoče dalo še kako koristno porabit. Zanima me pa kako so kaj cene za takšne pluge?