epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

BUCONOVA napisal/-a:Serbus.

dakomat napisal/-a:BUCONOVA napisal/-a:Serbus.
Z tem pozdravom idi iskat odgovor na kak forum, kjer se tako pozdravljajo! Res mi gre na kozlanje ko to slišim ali vidim.

Demz napisal/-a:Prižema se temu reče.
Nariši dxf in ti jo bodo fantje z veseljem naredili. Še z večjim veseljem, če jih bo 10 tisoč in več.
Lep pozdrav (brez "serbus")

Meni pa se ti smiliš. Kot zelenec v neki družbi nisi pripravljen sprejeti kritike (žaljivke) ampak vrneš z še večjo mero. Takim se v življenju ne piše dobro - niso priljubljeni.BUCONOVA napisal/-a:... hehe, ja bogi revček, moreš pa zelo trpeti v življenju, če ti gre že tole na bruhanje,

Žerjavar napisal/-a:Meni pa se ti smiliš. Kot zelenec v neki družbi nisi pripravljen sprejeti kritike (žaljivke) ampak vrneš z še večjo mero. Takim se v življenju ne piše dobro - niso priljubljeni.BUCONOVA napisal/-a:... hehe, ja bogi revček, moreš pa zelo trpeti v življenju, če ti gre že tole na bruhanje,
Kar se tiče tvojega pozdrava pa bi rekel, da nisi ponosen Slovenec, če uporabljaš italjanski pozdrav. Ta forum uporablja slovenski jezik. Italjani pa so v zgodovini Primorske pokazali svoj obraz.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov