Pozdravljeni,
Sem pred nakupom svoje prve struznice in sem sel gledat US2x700 namizno struznico. Struznica stane 1800eur. Vem koliko stanejo "prave" struznice samo meni bi taka bila dovolj za hobby rabo. Ceprav je ze za hobby rabo 1800eur kar dosti, no vsaj meni

Kaj me je pri njej zmotilo je sledece:
- vzdolzni pomik, ko sem ga na roke vrtel ni bil gladek ... nekako je bilo obcutiti kot da je neko trenje vmes med vrtenjem .... torej nekako do pol obrata ali cel obrat je slo vredu potem se je zacutil neki upor na vrtenju in potem je kot da bi malo skocilo naprej ...oz skocilo je zato ker je bilo potrebno kar nekaj sile da se je naredil en obrat ..... oz kot ce si predstavljate da vam nekdo drzi roko... vi vlecete on pa vmes sposti ... no tako nekako ....
Jaz sem si to laicno predstavljal da bo to šlo kot "po maslu" ... vsaj na youtubu ko sem gledal kako to drugi delajo je slo enostavno ....
Kaj vas prosim je samo to da mi poveste ali je to normalno da se vzdolzni pomik izvaja tako togo ali pa to ni najboljsa izdelava le te ? Namrec to je nova struznica ...
Hvala,
Lep pozdrav,
Kristijan