Napisal/-a agrego » 12.8.2018 8:21
Pozdravljeni,
nedavno sem kupil star stroj za izdelavo navojev, brez oznake in papirjev za servis.
Torej, ko sem nalil olje v predel z zobniskim prenosom, je vse olje izteklo. Vse skupaj
sem podrl in opazil, da sta bila oba lezaja odprta brez vmesnega tesnila, ki ga je verjetno
pozrlo, saj ga prakticno ni bilo videti nikjer.
Torej na eni strani imamo zobnik in lezaj potopljen v olje, naprej sledi distancnik sirine 5mm
in nato se en lezaj tipa 16002 in na zunanji strani se jermenica. Predvidevam, da je bil oljno
tesnilo namesceno na tem vmesnem obrocu.
1. Kateri tip oljnega tesnilnega obroca naj uporabim in ali je tudi opcija, da namesto vmesnega
distancnega obroca uporabim tesnilo, ki bo obenem drzalo razmak med lezajema in tesnilo
direktno na osovino. Namrec obroc ima malo zracnosti, torej ce ne bi bil stisnjen med lezajema
bi verjetno olje prislo skozi!
2. Vse skupaj je bilo vstavljeno v prirobnico, ki pa je nato direktno pritrjena brez vmesnega tesnila
na sasijo. Kaksno tesnilno maso naj uporabim za tesnenje olja in spoja kovina/kovina, da bo drzalo
olje in hkrati omogocalo demontazo za moznost servisa. Gledal sem tesnilne mase na bazi silikona,
vendar predvidevam, da imajo tudi ucinek lepljenja. Nasel sem tudi neko mast od Loctite, vendar
je bila cena 44EUR/50ml, kar je obcutno predrago. Torej kaj svetujete?
Hvala za odgovore.
- Priponke
-

- Sestav osovine
- osovina_zobnika.jpg (42.46 KiB) Videno 1612 krat