STROJNISTVO.com • Poglej temo - Nakup rabljenega stroja tujina

Nakup rabljenega stroja tujina

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Nakup rabljenega stroja tujina

OdgovorNapisal/-a partpert » 22.2.2020 13:03

Zanimam se za nakup rabljenega stroja iz tujine. Ali pozna kdo koga v tujini (evropa), ki ti lahko najde želeni stroj? Se pravi da tej osebi daš podatke kaj rabiš in on ti najde tak stroj. Sam iščem po več bazah, vendar ne najdem, zato razmišljam o tej možnosti, ker se mi malce mudi.

LP
partpert
Pripravnik
Pripravnik

Re: Nakup rabljenega stroja tujina

OdgovorNapisal/-a Sajko993 » 24.2.2020 7:16

partpert napisal/-a:Zanimam se za nakup rabljenega stroja iz tujine. Ali pozna kdo koga v tujini (evropa), ki ti lahko najde želeni stroj? Se pravi da tej osebi daš podatke kaj rabiš in on ti najde tak stroj. Sam iščem po več bazah, vendar ne najdem, zato razmišljam o tej možnosti, ker se mi malce mudi.

LP

Za točno človeka ki se s tem ukvarja ne vem, v primeru ti lahko podam par informacij kje se lahko še pogleda, mogoče je kaj od tega neznanega.

Surplex, machine seeker, njuskalo, troostwijk.

LP.
Sajko993
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a kojot » 24.2.2020 10:29

Po mojih izkušnjah je najbolje, da kar sam poiščeš stroj kajti vsakdo, ki ga bo iskal namesto tebe bo želel biti za to nagrajen, se spomnim enega, ki mi je stroj iz maschinseekerja ponujal po dupli ceni kot je bil ta isti (ja isti in ne enak) stroj v Nemčiji, tudi slike mi je poslal iste, prekopirane iz portala, ko sem ga na to opozoril je bil odgovor da se bomo pa še dogovorili za kakšen procent ali dva popusta...
Dobro izkušnjo pa imam s firmo Prodeq oz. njihovim zastopnikom za Slo. (je pa bilo to že kar nekaj let nazaj) kjer sem željeno dobil res ugodno in hitro, stvar iskal na maschinseeker po celi Evropi in na koncu našel pri njih (so posredniki) ko sem vprašal kje stroj lociran pa je bilo to v (saj ni res pa je) Sloveniji tako, da sem še glede prevoznih stroškov poceni skozi prišel :)
kojot
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a partpert » 24.2.2020 15:08

Super, hvala obema.

LP
partpert
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Demz » 24.2.2020 15:47

Prodeq je tudi meni dober. Sem nekaj strojev preko njih prodal, me vsaj 1 x mesečno obveščajo o lagerju.
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a kojot » 24.2.2020 15:49

Ni problema z veseljem pomagam, mogoče bi pa lahko omenil kakšen stroj natančno iščeš pa če boš iste sreče kot sem bil jaz pred leti ga na koncu najdeš na "sosedovem" dvorišču ...
kojot
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov