STROJNISTVO.com • Poglej temo - covid 19

covid 19

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

covid 19

OdgovorNapisal/-a CNC tehnologija » 2.4.2020 16:10

Evo moja praktična rešitev za zmanjševanje okuženosti v tej pademiji je že v preučevanju na našem ministrstvu za zdravje.
Če bodo potrdili bom poročal več...
CNC tehnologija
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: covid 19

OdgovorNapisal/-a nabijač » 2.4.2020 17:50

Tole z virusom se zna še zelo zakomplicirati: https://www.delo.si/novice/svet/kitajski-zlocin-proti-clovestvu-293168.html
in podobnih člankov opažam vedno več. :(
nabijač
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a -M- » 3.4.2020 5:20

CNC tehnologija napisal/-a:Evo moja praktična rešitev ...

In ta rešitev bi naj bila odprtje nove teme na portalu strojnisto.com??
-M-
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a CNC tehnologija » 3.4.2020 6:29

Ja, gre za tehnično rešitev problema, ki zmajšuje porabo surovin, tudi strojniških.
CNC tehnologija
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ALG200 » 27.4.2020 15:31

Virus naj bi bil naravnega porekla ,ter modificiran , morda celo z 20 nukleotidov HIV-a , tu se je nekaj zelo zalomilo , ušlo še izpod nadzora...... ( mišljeno je bilo povsem nekaj drugega,..........................)
Strojnik,ki ga zanima tudi elektronika,ter kak zakrit senzorček.
ALG200
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Deutz » 27.4.2020 18:01

ALG200 napisal/-a:ušlo še izpod nadzora...... ( mišljeno je bilo povsem nekaj drugega,..........................)

To "povsem nekaj drugega" je nekaj konkretno ???
Deutz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a grega09 » 28.4.2020 13:36

Kaj je zdaj, a ni 5G kriv za virus? Nekaj nas zajebavate... Teoretiki zarot, zmenite se najprej med sabo. :D

Drugače se pa tule Liv lepo trudi izvedeti zakaj je tako:
https://www.youtube.com/watch?v=ZBEJpdj2FIA&list=WL&index=5

Serjemo po naravi in smo dobili svoje nazaj. Kaj bomo pa zdaj?
grega09
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a nabijač » 28.4.2020 15:39

5g in virus nimata neke prave zveze. Si pa kitajci močno želijo, in zelo delajo na tem, da bi se njihovo 5g omrežje razširilo po svetu kot se je sedaj njihov virus.

Zakaj pa rabimo 5g, ki bo superhitro z velikim pretokom informacij in praktično real time? Saj ga mi ne rabimo, rabijo pa ga tisti, ki ga močno želijo postavti, da bodo lahko hitro zbirali informacije o nas, jih prodajali, nas manipulirali in nas upravljali. Pa še mi ga bomo plačali. Zelo so pametni.

Za uresničitev tega cilja je kitajska vlada z miljardami dolarjev filala huawei, v ameriki so kitajci izvajali industrijsko špijonažo kot še nikoli doslej, masovno so jim kradli tehnologijo, tudi človeške vire, da so zgoljufano uspeli priti do svoje 5g tehnologije, ki jo sedaj želijo prodajati tudi naivnim evropejcem, ki jo bodo verjetno celo kupili.
Edino trump si je nato zaradi te nefer igre kitajcev upal udariti po mizi in uvesti sankcije proti huaweju in vsem, ki bodo z njim sodelovali. Mi pa seveda obsojamo trumpa, ki da nagaja ubogemu huaveju, ki dela res odlične in zelo poceni telefone.
Na podoben način je pred desetletjem kitajska vlada že uničila zahodne proizvajalce solarnih panelov.
nabijač
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a grega09 » 28.4.2020 16:51

Čuj, pa misliš, da niso Američani in ves zahodni svet sami prinesli Kitajcem tehnologijo na pladnju, ker se nam nič ne splača tu delati? Saj je bilo verjetno neumno pričakovati, da jo bodo samo gledali in proizvajali.

Pred kratkim ko se je začela pandemija in se je uvoz malo ustavil, je eden od guvernerjev iz ZDA "zgroženo" ugotovil, da res skoraj nič več ne proizvajajo tam. Njihovi orodjarji in ostali se jim pa že kar nekaj časa derejo na ušesa, da bo kmalu ostalo nič, kar bi znali narediti sami...
grega09
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ALG200 » 25.5.2020 21:10

Deutz napisal/-a:
ALG200 napisal/-a:ušlo še izpod nadzora...... ( mišljeno je bilo povsem nekaj drugega,..........................)

To "povsem nekaj drugega" je nekaj konkretno ???
ž

Korona virus ni naraven, izdelujejo ga in je popolnoma umeten

Japan’s Nobel prize winning Professor of Medicine, Professor Dr Tasuku Honjo, created a sensation
today by saying that the Coronavirus is not natural.
Japonski Nobelov nagrajenec, profesor medicine, dr. Tasuko Honjo je danes sprožil pravcato senzacijo
z izjavo, da korona virus ni naraven.

“If it is natural, it wouldn’t have adversely affected the entire world like this. Because, as per nature,
temperature is different in different countries. If it is natural, it would adversely affect only those
countries having the same temperature as China. Instead, it is spreading in a country like Switzerland,
in the same way it is spreading in the desert areas. Whereas if it were natural, it would have spread in
cold places, but died in hot places.
Če bi bil naraven, potem ne bi tako škodoval vsepovsod po svetu. Zato, ker temperatura pač ni enaka
v različnih državah. Če bi bil naraven, bi škodoval samo v tistih državah, ki imajo enako temperaturo,
kot je na Kitajskem. Proti pričakovanjem pa se širi tako v državi, kot je Švica, kot se širi v puščavi. Če bi
dejansko bil naraven, bi se širil v hladnih krajih in izginil v toplih krajih.

I have done 40 years of research on animals and viruses. It is not natural. It is manufactured and the
virus is completely artificial. I have worked for 4 years in the Wuhan laboratory in China. I am fully
acquainted with all the staff of that laboratory. I have been phoning them all, after the Coronavirus
surfaced. But all their phones are dead for the last 3 months. It is now understood that all these lab
technicians have died.
40 let že delam raziskave, tako na živalih kot na virusih. Ni naraven. Proizvajajo ga in ta virus je
popolnoma umeten. 4 leta sem delal v laboratoriju v Wuhan-u na Kitajskem. Dobro poznam osebje
tistega laboratorija. Ko se je pojavil virus, sem jih klical, vse. Njihovi telefoni so zadnje 3 mesece
nedosegljivi. Prepričan sem, da so tehniki v tem laboratoriju mrtvi.

Based on all my knowledge and research till date, I can say this with 100% confidence – That the
Coronavirus is not natural. It did not come from bats. China manufactured it. If what I am saying today
is proved false now or even after my death, the government can withdraw my Nobel Prize. China is
lying and this truth will one day be revealed to everyone”.

Na osnovi svojega znanja in dosedanjih raziskav, lahko s 100% gotovostjo zatrdim, da korona virus ni
naraven. Ni preskočil z netopirja na človeka. Kitajska ga je ustvarila. Če se to kar govorim danes izkaže
za napako, že v kratkem ali po moji smrti, mi lahko odvzamejo Nobelovo nagrado. Kitajska laže in ta
resnica bo slej ko prej razkrita vsakemu.
Strojnik,ki ga zanima tudi elektronika,ter kak zakrit senzorček.
ALG200
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a nabijač » 26.5.2020 8:20

CNC tehnologija napisal/-a:Evo moja praktična rešitev za zmanjševanje okuženosti v tej pademiji je že v preučevanju na našem ministrstvu za zdravje.
Če bodo potrdili bom poročal več...

In? Kako je šlo tole skozi? Očitno dobro, ker je virus že skoraj iztrebljen. :P :P
nabijač
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov