epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Glede debeline pločevine se odloči, kako velika horizontalna sila v smeri ograje na en element še ne sme trajno deformirati pločevine. Podobno se določi tudi širina pločevine iz predvidene hor.sile pravokotno na ograjo.pa je omenil, da je 5mm stena pretanka

Pokaži, kako se trdnostni problem reši z modernim pristopom brez preseravanja (brez podatkov o možni horizontalni sili)Slavcr napisal/-a: s 'konzervativnim' proračunom se boš takole preseraval? Pa trdnostno / varnostno je tole popolnoma zgrešeno,

Žerjavar napisal/-a:Pokaži, kako se trdnostni problem reši z modernim pristopom brez preseravanja (brez podatkov o možni horizontalni sili)Slavcr napisal/-a: s 'konzervativnim' proračunom se boš takole preseraval? Pa trdnostno / varnostno je tole popolnoma zgrešeno,
Zakaj bi naj bil klasični peš račun popolnoma zgrešen?

pujs napisal/-a:Žerjavar napisal/-a:Pokaži, kako se trdnostni problem reši z modernim pristopom brez preseravanja (brez podatkov o možni horizontalni sili)Slavcr napisal/-a: s 'konzervativnim' proračunom se boš takole preseraval? Pa trdnostno / varnostno je tole popolnoma zgrešeno,
Zakaj bi naj bil klasični peš račun popolnoma zgrešen?
on je mislil proračunom in ne preračunom.
Avtor želi biti poceni fensi.

Zaupaj mi, kako si pogledal v glavo "Slavcar", da si vedel, na kaj misli. Jaz sem imel možnost videti, kaj je napisal.pujs napisal/-a: on je mislil proračunom in ne preračunom.

To sem videl in prečital. Ja, preseravanje bi se lahko nanašalo na avtorja in njegovo željo po nekaj posebnega. S tem tudi na prOračun.Slavcr napisal/-a:
s 'konzervativnim' proračunom se boš takole preseraval? Pa trdnostno / varnostno je tole popolnoma zgrešeno,

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov