STROJNISTVO.com • Poglej temo - Baterijski udarni vrtalnik

Baterijski udarni vrtalnik

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Baterijski udarni vrtalnik

OdgovorNapisal/-a docker » 30.11.2023 18:34

Pozdrav,

moj navaden vrtalnik black and decker gre h koncu...pa me zanima kaj kupiti za domačo uporabo (10x/leto zvrtati po 5 lukenj, sestaviti kakšno omaro...vrta se v les, železo, beton, opeko...).

Hvala
docker
Pripravnik
Pripravnik

Re: Baterijski udarni vrtalnik

OdgovorNapisal/-a Primorec » 30.11.2023 21:47

V teh casih je pa tolk ogromno ponudbe, da nekaj bos pa ze nasel za domaco uporabo...kaksen obi bauhaus ma veliko hoby programa..ce ti pa denanica dopusca, potem pa makita dewalt milwaukee....lp
Primorec
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Žerjavar » 1.12.2023 6:27

docker napisal/-a:za domačo uporabo
Za tvoj namen bo stroj vzdržal vsaj 20 let, njegova baterija pa 3 x manj. Ko boš v zagonu dela pa se ti izprazni baterija - ali boš nadaljeval naslednji dan?Kupi navaden stroj in ustrezno dolžino kabla.
Vrtičkarstvo je boljše od žerjavarstva
Žerjavar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a kenny » 2.12.2023 11:58

ali kupi na kabel ali pa baterijsko makito, ki ima za moje pojme najboljše razmerje v kvaliteti-ceni. Problem pri kakšnih cenenih variantah je ko ti čez par let nekaj crkne in gre lahko samo še v koš ker ne dobiš dela/servisa.
kenny
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a vili » 2.12.2023 12:35

če rabiš imam iskra skil dve mašini na kabel, eno prodam, stari 50++ let, kot novi..., imam pa tudi boscha akumulator cca 5 let, samo za v kanto..., jebeš okoljevrstvo... :evil: :evil: :evil:
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Sebek » 3.12.2023 9:19

Najbolje boš naredil, če kupiš takšno firmo kjer lahko baterije kupuješ posebej orodje pa posebej. Tako ti nebo treba kupiti nove mašine če ti crkne baterija, ali pa če bi rad imel še kak drugi strojček ne rabiš še kupiti baterije, če jih imaš dovolj.
Glede firm bo ti vsak predlagal tisto, ki jo ima sam doma, z drugimi pa najverjetneje nima izkušenj.
Zdaj z renomiranimi proizvajalcami tako ne boš zgrešil, če je le denarnica dovolj debela.
Tudi kak nizkocenovnik bo opravil svoje delo.

Ko sem jaz pred kakimi 6 leti bil pred isto dilemo sem nabavil Ryobi, danes imam več kot 15 različnih mašin. Ne mine dan v garaži, ko nebi vsaj enega vzel v roke. Jaz sem z njim zadovoljen. Danes bi mogoče vzel Einhell, ker ga prodajajo v več lokalnih štacunah. Ryobi sem večinoma naročil iz ebay-a.
Sebek
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov