STROJNISTVO.com • Poglej temo - Slabosti modulov Pro/TSCHEVAPTSCHICHI in Pro/SAUSAGE

Slabosti modulov Pro/TSCHEVAPTSCHICHI in Pro/SAUSAGE

Hiter za učenje, enostaven za uporabo, celovita rešitev.

Moderator: -M-

Ali naj bi bil to resen forum ali ne?

resen forum
8
89%
neresen forum
0
Brez glasov
epp forum
1
11%

Skupaj glasov : 9

Slabosti modulov Pro/TSCHEVAPTSCHICHI in Pro/SAUSAGE

OdgovorNapisal/-a Pro/YUHUHU » 26.7.2002 14:57

Včasih sem prav žalosten, ko berem predvsem na tem forumu razprave v stilu: "Ali veste, da je Pro/E zanič, kajti tudi mesarstvo Čadež z 20-letno tradicijo je ugotovilo, da modul Pro/TSCHEVAPTSCHICHI ni najbolj primeren za analizo ročnega mešanja mase za čevapčiče in se zato odločilo, da bo raje prešlo na softver, ki takšnih problemov kot Pro/TSCHEVAPTSCHICHI nima". Tudi Pro/SAUSAGE zaudarja od problemov.

Če ima kdo kakšno pametno vprašanje naj ga napiše, morda se najde kdo, ki ve za odgovor in ga je pripravljen deliti še s kom.
Pro/YUHUHU

OdgovorNapisal/-a Gost » 26.7.2002 15:24

Gost

OdgovorNapisal/-a CAD/CAM Master » 26.7.2002 16:18

Po mojem mnenju naj bi bil to resen forum (tako sem tudi glasoval), dejstvo pa je da ga takšni obiskovalci kot si tudi ti Pro/YUHUHU naredite neresnega.

Žal so na njem tudi EPP sporočila, vendar bi morala to biti naloga Moderatorja, da takšna sporočila izbriše.

Sicer pa sem tu izvedel že veliko zanimivega in uporabnega.

Pro/YUHUHU, pa še to:
če bi bil frajer, bi se spodobilo, da se ob svoji kritiki tudi podpišeš z imenom in priimkom.

LP CAD/CAM Master
CAD/CAM Master
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a ProE » 26.7.2002 18:11

:o
Nekateri na tem forumu ste neobjektivni in ozkovidni.
PRO/blemi
ProE
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Pro/YUHUHU » 30.7.2002 12:46

Popolnoma se strinjam s tabo, da naj bo forum, če že obstaja, resen.
Nisem pa rekel, da sem frajer, kot je tvoja želja, da bi potem pritiskal s svojimi željami na mojo subtilno dušo.

p.s. Če prav vidim je na tem forumu podpisan samo g. Fijavž (recimo CAD/CAM Master se nekako nikjer ni izjasnil z imenom). Kakšna samozavest? Vsi vemo, kdo je to.

CAD/CAM Master napisal/-a:Po mojem mnenju naj bi bil to resen forum (tako sem tudi glasoval), dejstvo pa je da ga takšni obiskovalci kot si tudi ti Pro/YUHUHU naredite neresnega.

Žal so na njem tudi EPP sporočila, vendar bi morala to biti naloga Moderatorja, da takšna sporočila izbriše.

Sicer pa sem tu izvedel že veliko zanimivega in uporabnega.

Pro/YUHUHU, pa še to:
če bi bil frajer, bi se spodobilo, da se ob svoji kritiki tudi podpišeš z imenom in priimkom.

LP CAD/CAM Master
Pro/YUHUHU

OdgovorNapisal/-a ProE » 30.7.2002 15:20

Jaz ne vem. Mi zaupas ? :wink:
PRO/blemi
ProE
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a STROJNISTVO.com » 4.8.2002 12:58

Sporočila za nazaj so bila z dnem 4.8.2002 pregledana (cenzurirana). Od sedaj naprej veljajo Pravila!.
STROJNISTVO.com - križišče strojnikov

Internet naslov: www.strojnistvo.com
mag. Tomaž Roblek, avtor
STROJNISTVO.com
Administrator
Administrator

Vrni se na ProEngineer Wildfire

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov