STROJNISTVO.com • Poglej temo - Pro/E WF3 zamenjava mesta kje se zažene

Pro/E WF3 zamenjava mesta kje se zažene

Hiter za učenje, enostaven za uporabo, celovita rešitev.

Moderator: -M-

Pro/E WF3 zamenjava mesta kje se zažene

OdgovorNapisal/-a valdo » 6.11.2007 9:44

Pozdravljeni, imam sledeci problem do sedaj se mi je Pro/E zaganjal na D:/ disku, sedaj pa zaradi spremembe rač. omrežja želim, da se mi prvo delovno podorčje odpre en omrežni disk. Ne moti me toliko da rocno izbiram delovno podrocje to itak pocnem pogosto ampak me moti da mi v drevesu (model tree) kaze raztegnjen napacen disk. Vem da se da to klikniti in spremeniti ampak ne vsaki dan po nekaj krat nslednja 3 leta.
Hvala lepa za odgovore upam da sem bil dovolj razumljiv.

Lp
valdo
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: Pro/E WF3 zamenjava mesta kje se zažene

OdgovorNapisal/-a baklava » 6.11.2007 10:28

valdo napisal/-a:Pozdravljeni, imam sledeci problem do sedaj se mi je Pro/E zaganjal na D:/ disku, sedaj pa zaradi spremembe rač. omrežja želim, da se mi prvo delovno podorčje odpre en omrežni disk. Ne moti me toliko da rocno izbiram delovno podrocje to itak pocnem pogosto ampak me moti da mi v drevesu (model tree) kaze raztegnjen napacen disk. Vem da se da to klikniti in spremeniti ampak ne vsaki dan po nekaj krat nslednja 3 leta.
Hvala lepa za odgovore upam da sem bil dovolj razumljiv.

Lp

Ikona Pro/E na desktopu. kliknes na njo. desni gumb.Properties.Jezicek Shortcut. Vpisno polje START IN

LP
baklava
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a valdo » 7.11.2007 6:58

Na žalost ne deluje,to sem takoj probal, pa ne dela, mogoče je problem da ta disk ni na računalniku ampak je mrežni.

Lp
valdo
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a baklava » 7.11.2007 7:25

valdo napisal/-a:Na žalost ne deluje,to sem takoj probal, pa ne dela, mogoče je problem da ta disk ni na računalniku ampak je mrežni.

Lp

potem ti predlagam da naredis mapkey, ki ti bo spremenil "working dir" na zeljeno mapo. naredis ih celo vrsto in za vsak projekt z vnosom mapkey-a ti se spremeni w.d.

LP
baklava
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a CADfreak » 7.11.2007 12:40

Pozdrav

Ali imaš mrežni disk mapiran (tako, da ima dodeljeno lastno črko, kot fizični disk v računalniku), ali pa dostopaš do njega preko "omrežne soseščine" v raziskovalcu?

LP

Jože
CADfreak
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a valdo » 7.11.2007 13:10

Ja mapkey imam posnet ampak on ne zamenja pogleda na drevesu (tam kje so vidne mape v Pro/E), njega sem takoj posnel oz. poskusil s tem amak rezultat je polovicen WD zamenja pogleda pa ne.

Ali imaš mrežni disk mapiran: Ja je mapiran pa kljub temu se stvar ne deluje.

Hvala obema
Lp
valdo
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na ProEngineer Wildfire

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov