STROJNISTVO.com • Poglej temo - ProE WF3 Wrong Host id

ProE WF3 Wrong Host id

Hiter za učenje, enostaven za uporabo, celovita rešitev.

Moderator: -M-

ProE WF3 Wrong Host id

OdgovorNapisal/-a pastron » 24.1.2008 19:43

Pozdravljeni.

Pojavlja se mi dokaj nenavaden problem pri sami inštalaciji WF3. Kljub temu, da sem predhodno že imel inštalirano verzijo m030 se mi pri tokratni inštalaciji m110 pojavlja ob zagonskem oknu v levem spodnje kotu napačen HOST ID.

Kontrola: start-run-cmd-ipconfig -all dobim za wireless in za Local area ethernet drug HOST ID, kot ob zagonskem oknu.

Problem se že reševal z spreminjanjem v registru: HKEY_LOCAL_MACHINE" "Software Microsoft" "WindowsNT" "Current_version" "Network cards" na vrednost 1. Pravtako sem onemogočil "media sensing"(ProE forum info)

V kolikor je kdo seznanjen z rešitvijo,kako dobiti pravi HOST ID ob zagonu se vnaprej zahvaljujem.
nema odmora dok traje obnova
pastron
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ManiaC » 24.1.2008 22:46

verjetno imaš v računalniku več mrežnih kartic (LAN in wireless LAN, mogoče tudi hamachi). Da najdeš ID kartic(HOST ID) pojdi pod:
start-->zaženi(run)-->cmd(napišeš)-->enter-->ipconfig /all(napišeš) nato se ti izšošejo vsi id-ji kartic(physical adress). Verjetno je pravi tisti, ki je pod navadno LAN kartico, če pa ne pa probaj ostale (nimam še izkušenj s tem, ker mi je vedno izpisalo pravi id spodaj levo pri inštalaciji).

LP
ManiaC
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Celje

Vrni se na ProEngineer Wildfire

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov