STROJNISTVO.com • Poglej temo - Wildfire II on vista

Wildfire II on vista

Hiter za učenje, enostaven za uporabo, celovita rešitev.

Moderator: -M-

Wildfire II on vista

OdgovorNapisal/-a pastron » 22.9.2008 20:36

Pozdravljeni,

sem uporabnik wildfire 2-jke in po inštalaciji na OS windows vista se mi pojavljajo težave z purge datoteke, ki skrbi za čiščenje starejših partov. Je možno v visti čistit mape na kakšen drugi način oz. s pomočjo kakšne druge datoteke, ki je kompetabilna z visto.
Prav tako se mi pojavljajo težave, ko hočem uvozit standardne elemente.Po kliku na gumb connections in kasneje na browser se mi pojavi okno, ki sem ga priložil v spodnjem linku. Verjetno je potrebno nastavit pravilno bližnjico do mape, ki vsebuje standardne elemente.

http://img369.imageshack.us/my.php?image=librarywm9.jpg

hvala za odgovor.
nema odmora dok traje obnova
pastron
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a gregors2 » 23.9.2008 6:30

Kombinacija WF2 in Vista ni dobra kombinacija. Predlagam WF2 (ali WF3, WF4) in XP ali WF4 in Vista.

Za čiščenje starejših verzij lahko uporabite "spekan purge", ki se nahaja v %AUDAX_SERVER%\tools direktoriju (datoteka "spurge.exe")

Začetna stran pa se nastavi v config.pro s spremenljivko

Koda: Izberi vse
web_browser_homepage %AUDAX_SERVER%\audax_start.htm

%AUDAX_SERVER% je sistemska spremnljivka, ki kaže na Audax-ov korenski imenik. Pri meni je nastavljena na C:\Ptc\AUDAX_WF30_V2
gregors2
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a pastron » 25.9.2008 9:51

gregors2 napisal/-a:Kombinacija WF2 in Vista ni dobra kombinacija. Predlagam WF2 (ali WF3, WF4) in XP ali WF4 in Vista.

Za čiščenje starejših verzij lahko uporabite "spekan purge", ki se nahaja v %AUDAX_SERVER%\tools direktoriju (datoteka "spurge.exe")

Začetna stran pa se nastavi v config.pro s spremenljivko

web_browser_homepage %AUDAX_SERVER%\audax_start.htm

%AUDAX_SERVER% je sistemska spremnljivka, ki kaže na Audax-ov korenski imenik. Pri meni je nastavljena na C:\Ptc\AUDAX_WF30_V2

Pozdravljen,

najprej hvala za info. Spurge.exe je in ne purge.exe. :D. Prav tako sem upošteval tvoja navodila za library in sem z spremembo config.pro res prišel do željenih standardnih elementov, katera se mi pa žal niso izpisala(izrisala). Za boljšo razumevanje prilagam screencapture.

http://img219.imageshack.us/my.php?image=capturejt1.jpg

Kako se znebit rdečih križecov. uporabljam visto, IE7 . Naloženo imam javo in flashplayer zato mi ni najbolje jasno zakaj.

V naprej hvala.
nema odmora dok traje obnova
pastron
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a gregors2 » 25.9.2008 10:45

Verjetno ni nastavljen weblink.

za wf3 imam tole v config.pro
!~~~~~~~~~~~~~~
!KATEGORIJA: Weblink
!Potrebno za pravilno delovanje knjiznice
!~~~~~~~~~~~~~~
web_link_file_write yes
web_link_file_read yes
web_enable_javascript on
web_link_proe_read yes
web_link_proe_write yes
web_link_security_autoprompt no

Potem je potrebno nastaviti še varnost brskalnika. V navodilih ("weblinkug.pdf" - pri meni je v mapi weblink) je to opisano kako se nastavi v XP-ju. Kako se nastavlja v Visti pa žal ne vem.
gregors2
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na ProEngineer Wildfire

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov