STROJNISTVO.com • Poglej temo - Izvoz kosovnic

Izvoz kosovnic

Hiter za učenje, enostaven za uporabo, celovita rešitev.

Moderator: -M-

Izvoz kosovnic

OdgovorNapisal/-a strojko » 23.11.2005 16:40

Pozdravleni!

Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje z izvažanjem in obdelavo kosovnic iz ProE-ja v Excel ali celo v kakšen ERP (poslovni) sistem tipa SAP, Navision, ipd.

V kolikor je kdo, ki je pripravljen deliti svoje izkušnje na tem področju ga vabim, da odgovori na forumu ali mi piše na e-mail.

Hvala in lep pozdrav.
strojko
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a vili » 23.11.2005 16:55

-označi kosovnico
-table
-save table: as table file
as text file

text file lahko uvoziš v excel

lp

vili
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Janez1 » 24.11.2005 20:47

Jaz naredim kosovnico za v Excel tako, da na menuju INFO naredim "Bill of material" in to v fajl. Fajl lahko z Explorerjem primenuješ v txt in ga uvoziš v Excel brez problema.
Janez
Janez1
Janez1
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a strojko » 8.12.2005 11:36

To kar sta napisala Janez1 in vili sem že obvladal, zanima me bolj tisti drugi del, ali je že kdo izvažal kosovnice v ERP sisteme.
Ob tem me pa še zanima, ali ima kdo kakšno predlogo za večnivojsko kosovnico. S tem mislim, da ti v kosovnici naredi nivoje od glavnega sestava, podsestavov do posameznih elementov in to nivojsko. Npr. Glavni sestav, pod njim so nanizani vsi podsestavi in pod vsakim podsestavom še posamezni elementi sestava.
Baje se to da neredit z raznimi atributi znotraj repeat region-a, a ker si malo mudi, bi prosil, če ima kdo že narejeno tako tabelno predlogo, če mi jo lahko posreduje. Hvala že v naprej!
strojko
Novinec
Novinec

Vrni se na ProEngineer Wildfire

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov