STROJNISTVO.com • Poglej temo - CATIA V5R14

CATIA V5R14

Hiter za učenje, enostaven za uporabo, celovita rešitev.

Moderator: -M-

CATIA V5R14

OdgovorNapisal/-a Stankola » 1.11.2018 8:35

Na fakulteti za strojništvo v Mariboru imajo svojo skripto z naslovom Praktikum za geometrijsko modeliranje-CATIA V5R14 (Bojan Dolšek), obsega 428 strani z enajstimi zelo podrobno opisanimi vajami (modeliranje simetrične plošče,modeliranje vzvoda, modeliranje trikrakega nosilca, modeliranje obešalnika, modeliranje ročice,modeliranje nosilca, modeliranje viličastega nosilca,sestavljanje elementov,modeliranje žarnice, izdelava tehnične dokumentacije in realistična upodobitev.

Če še ima kdo to gradivo v pdf obliki naj me prosim kontaktira na:
stanko.kolaric@gmail.com

Priporočam se tudi za kakršnokoli gradivo v zvezi s programom Catia v pdf obliki.

Hvala že v naprej in lep pozdrav
Stankola
Novinec
Novinec

Re: CATIA V5R14

OdgovorNapisal/-a srsen » 1.11.2018 9:11

Zdravo,

če vnesem 'catia v5r14 tutorial pdf' v google mi vrne kar nekaj obsežnih skript na temo uporabe Catie, mogoče lahko malo pogledaš, če ti katera ustreza, v angleščini.

Upam da ti bo kaj pomagalo. Pri iskanju točno omenjene skripte pa žal ne moem pomagati.

Obstajajo tudi video lekcije, začneš lahko na youtubu. Sam sem si kupil videogradivo za Solidworks od TEDCF publishing (imajo Solidworks in Inventor) - sicer nimajo za Catio ampak verjetno obstaja kakšna firma ki ima kakšen kurz.

Želim veliko vztrajnosti in uspeha pri učenju.

LP
To the optimist, the glass is half full. To the pessimist, the
glass is half empty. To the engineer, the glass is twice as big
as it needs to be.
srsen
Sodelavec
Sodelavec

Vrni se na ProEngineer Wildfire

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov