Za nezahtevne sestave 1 GB RAM (dela tudi z manj), procesorji novih rač. so OK, grafična NVidia, NE ATI (z ATI-ji so problemi, npr. ne prikaže pravilno prereza ipd.)
imam skoraj 3 leta star GERICOM prenosnik z ATI9000 kartico (17" monitor) in ti garantiram, da z wildfire 3 dela popolnoma normalno. VSAK današnji računalnik ti bo delal, celo tisti, ki ima integrirano grafiko, in rabi zanjo del osnovne memorije, morda bo le nekoliko počasnejši !
Imam racunalnik 2500+ Burton 512 MB dual Ram graficno mislim da nvidia 5700 LE.
Dela dost u redu ampak ce odpiram file gre malo pocas zato hocem enga prenosnika z dobro konfiguracijo da ga uporabljam tudi ce sem mim drzave.
64 bitna arhitektura pomoje se ni tako dobro razvita pa ram rajs vecsji ce bom ze nabavljal.
Vprasanje je ce se da taki prenosnik za dobro ceno dobit sem nekaj iskal ampak nemorem dobit takega kak hocem
Lahko meni pomagate pa pogledate ze nekaksen prenosnik?
Hvala lepa
Prenosniku na zgornjem linku sem dodal še 512 MB RAM-a in dela čisto v redu. Sicer res nisem konstrukter in ga ne rabim primarno za konstruiranje ampaka je preizkušen za delo v Pro/E WF 2.0. S kolegi v službi smo odpirali tudi zahtevnejše parte in izvajali zahtevenejše operacije (po besedah razvojnikov) in mašina je zdržala vse napore brez oklevanja.
Cena pa je res ugodna. Ob doplačilu še za dvoletno garancijo te ne bo stal več kot 200k.