STROJNISTVO.com • Poglej temo - Inštalacija Inventorja 10

Inštalacija Inventorja 10

3D modelirnik enostaven, sodoben in zmogljiv. Vprašanja, nasveti, komentarji….

Moderator: -M-

Inštalacija Inventorja 10

OdgovorNapisal/-a promehanik » 8.7.2005 18:59

Na računalniku imam inštaliran program Inventor 10 (za strojniško 3D modeliranje). Po 15 dneh mi je program javil, da je to "prereleased version" in se noče več zagnati. Program sem unistaliral.
Sedaj pa sem nabavil pravo verzijo, vendar se mi ob inštalaciji pojavi isto okno, kot v prejšnji verziji. Napiše, da je to "prereleased version". Inštalacija se sicer zaključi, vendar zagon programa ni možen.
Jaz sumim, da je nekje še ostalo nekaj od "prereleased version" in to dela težave. Zanima me kako, bi lahko v celoti uninštaliral prvo verzijo? Če je možno bi to rad naredil brez formatiranja. Ali je mogoče treba kaj počistit v registru?

lp, prom
promehanik
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a CRX-ZC » 28.7.2005 18:23

Enostaven trik pri takih programih, ki si ga je treba zapomniti. Prestaviš datum za kako leto nazaj, da imas potem dosti casa mir :wink:
CRX-ZC
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a fikus_ » 29.7.2005 7:03

Oziroma pred inštalacijo za kakšno leto ali več naprej, po inštalaciji pa nastaviš spet pravi datum.
fikus_
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a keko » 29.7.2005 20:15

Mislim da te finte v večini novejših programov ne zaležejo več. Zaleže samo ročno čiščenje registra (kdor pač to obvlada) ali pa nova inštalacija oken.
keko
keko
Sodelavec
Sodelavec

Vrni se na Inventor in Inventor Professional

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost