epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Rok napisal/-a:bojan64 napisal/-a:Katero verzijo pa imaš?
Genius 2005 + 3005
A še komu menja barve leyerjev? Meni npr. layerju AM_0 spremeni barvo v naključno če kaj preveč šlatam šrafure.

gregorci napisal/-a:Rok napisal/-a:bojan64 napisal/-a:Katero verzijo pa imaš?
Genius 2005 + 3005
A še komu menja barve leyerjev? Meni npr. layerju AM_0 spremeni barvo v naključno če kaj preveč šlatam šrafure.
Ej meni to tud dela... včasih, tud zdej k mam novo verzijo 2006, prej pa še bolj pogosto pri 2005,
mi je pri konstrukcijskih črtah na ravnini AM_CL, kar spremenilo barvo iz rdeče v naključno-vsakič drugo. Zgleda da je hrošč. Mamo pa licenčno verzijo...
Pri Genius 2006 pa se mi dogaja to, da kar ne morem več editirat teksta ali blokov.. oz Power edit sploh preneha delat...Včasih pol moram samo zapret risbo, kdaj pa tud Genius ponovno zagnat... Kdaj se pa zmisli da konstrukcijskih črt ne morem risat... booo
Nisem se še spustil v iskanje vzroka, kr nimam časa trenutno... pol bom pa "napadel" BASIC)) JOKE!
LP

SasoP napisal/-a:Rok, a si imel v 2005/3005 naložene popravke? Preveri z ukazom AMVER.
Dvomim, da smo ti rekli da pridi za en teden k nam klikat na računalnik... Je pa dejstvo, da je tovrstne napake (take, ki so težko ponovljive) težko reševati.
Če imaš težave tudi v 2006, pokliči, da zadevo poskušamo rešiti. Isto velja tudi za gregorcija. Do sedaj za verzijo 2006 še ni bilo sporočil o kakšnih podobnih hroščih.

SasoP napisal/-a:Rok:
Prosim, pošlji mi dwg, v katerem imaš problem z vpisovanjem obdelav.
Pri ročajih na ravnih črtah je tako: premik srednjega povzroči premik celotnega objekta, premik katerega od ročajev na krajiščih pa rotacijo in daljšanje/krajšanje črte. ČE temu ni tako, mi pošlji primer.
Za 2005 sta bila 2 service packa, za 2006 jih še ni. Povezave do strani s popravki: http://www.basic.si/index.php?menu=menu2&glavna=popravki

Vrni se na Inventor in Inventor Professional
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov