epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Freakylion napisal/-a:Lep pozdrav.
Potreboval bi novo pomoč.
Narisana imam dva parta (recimo dve navadni kocki-samo primer). V sestavu ju lepo spojim (eno stranico k drugi). Sedaj bi rad v sestavu
kot vezni člen med njima izvrtal luknjo (pol v eno in pol v drugo kocko, v katero nato recimo vstaviš pušo). Izvrtina, ki jo naredim, se lepo prikaže, vendar je vidna samo v sestavu (je del sestava, zato se kosi ne spremenijo). V slovenskih navodilih sem prebral, da je mogoče definirati, da se ta
izvrtina dejansko odraža tudi v partu (v mojem primeru v vsaki posamezni kocki).
Ali mi lahko kdo pomaga.
Hvala.

bavcar napisal/-a:S katerim programom pa rišeš?

magnum357 napisal/-a:sem poskusil isto, in rezultat je res nenavaden: v sestavu se vidi, na posameznem delu pa ne.
Jaz sicer to delam drugače: vedno editiram part. V sestavu-edit part, narišem izvrtino na enem kosu, potem editiram drug part, narišem izvrtino tako, da uporabim prej narisano luknjo (rob) za projekcijo na drug kos, ali relacijo kroga-koradial-in narišem novo izvrtino. Potem dodam nov part-sornik, pušo..., ki ga spet fiksiram na obstoječo luknjo. Če bilo kaj kasneje premakneš, se premakne vse.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost