epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Zels napisal/-a:Trenutno nekako velja, da je "umetna intiligenca" le nekako dobro "povprečenje" vsega kar obstaja, ni pa zmožna novih, kreativnih rešitev.

Ne razmišljaj o tem; to pride samo in vedno prehitro. Postavljaj si nove cilje in jih skušaj uresničiti.planinc425 napisal/-a:Mislim, da Bom, hvala bogu, lohk vmeru brez ChatGPT ja.

grega09 napisal/-a:Tole postaja zanimivo. Moram priznati, da sem v korektni poslovni komunikaciji bolj nepismen (me je vedno in me še tepe po glavi) in predlogi, ki mi jih tile roboti predlagajo, so super. V pravo smer gre zadeva po moje - da se bo dalo ljudi, ki opravljajo nekoristna in ponovljiva dela (notarji, bančniki, prodajniki in podobno) zamenjati s tem. Prefektno...
Predlagam pa še test Googlovega Bard-a, ki je postal dostopen pri nas pred kratkim. Vsaj kar sem jaz v kratkem preizkusil, je ChatGPT proti njemu zaostal debil...

e napisal/-a:Ali lahko posreduješ več info o ...
Predlagam pa še test Googlovega Bard-a, ki je postal dostopen pri nas pred kratkim. Vsaj kar sem jaz v kratkem preizkusil, je ChatGPT proti njemu zaostal debil.......
....

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost