epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

DynaVox napisal/-a:inox napisal/-a:Mogoče bi bilo dobro še vprašanje v kateri regiji kdo dela, ker v Ljubljani je povprečno višja plača, kot pa recimo tu pri nas na dolenskem.
- dipl inž. str.
- 0 evrov neto
- 3 leta delovne dobe
- odgovoren do iskanja zaposlitve
- na zavodu za zaposlovanje ni možnosti napredovanja
Tole me preseneča. Menda strojnih ing povsod primanjkuje. Daj opiši malo kako to, da v treh letih nisi mogel dobiti dela.
Katera smer strojništva ?
Kje je problem ?
Kaj pa samozaposlitev in sp na domu ?

PeRc napisal/-a:Kdo ve, koliko so povprečne plače strojnikov v Nemčiji? Baje, da je maschinenbau tam eden izmed najbolj cenjenih in plačanih poklicov, logično, ne pa tu ko menedžerji vse poberejo...
Nekje sem slišal, da so plače od 2500€ (kuj ko prideš v firmo)-5000€ clk...

Privatnik napisal/-a:Univ. dipl. ing str.
10 let delovnih izkušenj
V letu 2008 bruto plača 4.000 EUR, redno zaposlen v podjetju.
V zaćetku leta 2009 ustanovil svoje podjetje (s.p.), povprečje v 2009 bruto 7.000 eur (prihodki minus stroški), zadnji mesec čisti bruto 9.000 EUR. V prihodnjem letu pričakujem čisti mesečni dobiček 20.000 eur dobička. Edini vložek je znanje in prenosni računalnik. Povpraševanje je veliko, finančna kriza je pač velika priložnost!

keops napisal/-a:Privatnik napisal/-a:Univ. dipl. ing str.
10 let delovnih izkušenj
V zaćetku leta 2009 ustanovil svoje podjetje (s.p.), povprečje v 2009 bruto 7.000 eur (prihodki minus stroški), zadnji mesec čisti bruto 9.000 EUR. V prihodnjem letu pričakujem čisti mesečni dobiček 20.000 eur dobička. Edini vložek je znanje in prenosni računalnik. Povpraševanje je veliko, finančna kriza je pač velika priložnost!
Povpraševanje po čem je recimo danes veliko?

Privatnik napisal/-a:Univ. dipl. ing str.
10 let delovnih izkušenj

MC napisal/-a:Privatnik napisal/-a:Univ. dipl. ing str.
10 let delovnih izkušenj
S čim se pa ukvarjaš, če ni skrivnost?
LP

kafer1 napisal/-a:...mene pa bolj kot država zanimajo ure/mesec. Če za okoli 200 ur pričakuješ tak dobiček ti čestitam in spoštujem (govorimo o 20 000 EUR)če pa je ta številka veliko višja - pa se mi smiliš![]()
LP

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov