epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Demz napisal/-a:V bistvu sem tudi računal na to, predvsem sem pa želel slišati izkušnje ter mnenja.
Zakaj ne bi pisal na javnem portalu o čisto življenjskem primeru, zakaj bi ga obravnaval kot tabu, medtem ko pa od sexa in ostalih dnevnih zadev pa smeš vedno pisati v neomejenih količinah?

Duroplast napisal/-a:Namreč, to je podobno, kot pisanje prošnje za informacije o možnosti zaposlitve na koncu pa ti niti "NE" ne odpišejo.

Demz napisal/-a:V bistvu sem tudi računal na to, predvsem sem pa želel slišati izkušnje ter mnenja.
Zakaj ne bi pisal na javnem portalu o čisto življenjskem primeru, zakaj bi ga obravnaval kot tabu, medtem ko pa od sexa in ostalih dnevnih zadev pa smeš vedno pisati v neomejenih količinah?

Demz napisal/-a:Prav, hvala za mnenje in spoštoval bom to. Kot sem dejal, sem imel moralnega mačka zaradi apriori stanja kot pač je, pri tem pa mimogrede narediš krivico ali pa kiks. Lahko da je fant fantastičen delavec, kljub hibi - sploh ne bi bilo neobičajno. Vsaj iz mojih izkušenj do sedaj.
Poklical sem ga ponovno in povabil na poizkus. Eh, z ljudmi je križ. Vedno na koncu mene srce boli, zgleda da sem ena taka rahla dušica.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost