epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Demz napisal/-a:Ja, tudi to je en del resnice.
Ko sem bil jaz mulc - smo se šli CB in kasneje radioamaterstvo, da smo se lahko slišali ter izmenjali misli. Potem je nastalo računalništvo in "forum" za izmenjavo mnenj.
Torej smo nazadovali (![]()
![]()
) ! Ko sem bil jaz mulc, smo se pogovarjali (radioamatersko), danes se pa dopisujemo. Katera oblika informacije je bolj učinkovita ?

Demz napisal/-a:Ja, tudi to je en del resnice.
Ko sem bil jaz mulc - smo se šli CB in kasneje radioamaterstvo, da smo se lahko slišali ter izmenjali misli. Potem je nastalo računalništvo in "forum" za izmenjavo mnenj.
Torej smo nazadovali (![]()
![]()
) ! Ko sem bil jaz mulc, smo se pogovarjali (radioamatersko), danes se pa dopisujemo. Katera oblika informacije je bolj učinkovita ?

Demz napisal/-a:Včasih smo se pogovarjali ... miljon let stara oblika izmenjavanja informacij. Danes si moramo pa tipkat po telefonih, in to na telefonih, ki so narejeni za vse drugo, samo za pogovarjanje ne.
Včasih si poklical : "Francl, kok je že zobniki za colski navoj 14 gangov?"
- "Ja, 40, pa 63, pa 35 ... "
Danes pa pišeš na samsunga, četrt tipk fališ ker niso zastopile, da si jih tipnil, velike začetnice - jih ni več, ker je prekomplicirano še s tem se zezat, ... bla bla bla.
Prej smo se zmenli v eni minuti (če je telefonska linija delala), sedaj pol dneva, če je sogovornik pripravljen malce tipkat.
Jaz bi rekel temu "nazadovanje".

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost