epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Gost napisal/-a:"Kdor pa se vozi na kurilno olje, bi mu morali vzeti izpit za eno leto, potem pa da vidimo heroje. Vsi tisti ki se vozijo z novimi audiji in golfi na kurilno olje so eni navadni,...raje ne povem kaj!
bobo napisal/-a:Gost napisal/-a:"Kdor pa se vozi na kurilno olje, bi mu morali vzeti izpit za eno leto, potem pa da vidimo heroje. Vsi tisti ki se vozijo z novimi audiji in golfi na kurilno olje so eni navadni,...raje ne povem kaj!
Dragi gost,
le zakaj se vznemirjaš za nas, ki se vozimo na kurilca? Da nisi ljubosumen in se to potem izraža na odklonilen način do nas? Veš, ko ima človek družino vsak tolar, ki se ga privarčuje prav pride. Davke in cene imamo evropske, plače pa so še vedno balkanske. Ko bo tudi moja plača "evropska" se ne bom obnašal več balkansko in bom tankal nafto. Totakrat pa bom svojo pravico krojil sam, če se bo le dalo.
Sicer pa sem prosil za strokoven odgovor na moje vprašanje o razliki med nafto in kurilcem. Vmes sem ga dobil že drugje: nafta: vsebnost žvepla do 0,05%. kurilc 0,2%. To pomeni, da je slovenski kurilc enak kvaliteti hrvaške nafte in prijatli, ki se vozite na kurilca, bog vas blagoslovi!
Bojan J. napisal/-a:Neuradno za vse kemike, ki tankajo kurilnega. Če star empar (vedro) prevrtate, in ga napolnite z zdravim domačim ogljem (še bolje aktivno oglje, ki pa je zelo drago) dobite na lijaku čisti dizel. Vam nisem tega jaz povedal.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov