STROJNISTVO.com • Poglej temo - Tehnologija kader

Tehnologija kader

Vsa ostala vprašanja, mnenja... (kar ne spada v zgornja področja lahko objavite v tem forumu: GOSPODARSTVO, POLITIKA...)

Moderator: -M-

Re: Tehnologija kader

OdgovorNapisal/-a vili » 7.1.2022 12:06

pa še tole:
https://aprendecienciaytecnologia.com/2 ... en-pandeo/

kako res lepo vrže glajze...

pa še ta:

https://zoek.officielebekendmakingen.nl ... 9-9-b1.pdf

res lepo , za malo razmišljanja..., strojniki..., ajde gremo...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a NušaB » 7.1.2022 14:26

Berem berem:)
Samo vašega dialekta ne razumem najbolje:) Sem bolj s primorskega konca. Ja, se strinjam, strojništvo še zdaleč ni CAD/CAM, se pa vsak udejstvuje ne enem izmed njemu ljubih področij strojništva. Sama sem obstala v tej branži. Upam da čim dlje. :) Samo naj orodjarstvo v Sloveniji ostane,....pa se mi (upam) ne bo za bat. Glede vlakov in tirnic,.....trenutno sestavljam Duplo/lego s podmladkom. Bom kar pri temu ostala :lol:

Lepo vas pozdravljam.
Nuša
NušaB
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a vili » 7.1.2022 15:21

ja nuša, lej malo sem naložil knapušne, pa azjnponarstva, tako je včasih bilo... haha, jebiga
primorska, od kod, tako samo na grobo, če ni skrivnost, naslednji petek gem na primorsko, cerkljansko..., hči živi pa tam nekje u vajdušni..., haha..., mislim, da to niso promorci, vsaj zame ne...
pa upam, da nisi kaj huda,ker smo malo posmetili temo, jebiga hitro nas zanese...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a NušaB » 7.1.2022 16:33

Že v redu. Sem upala na večji odziv, kako se tehnologe v orodjarni potrebuje :D :D :D ... Severni konc - Bovec. Saj mogoče mi pa "ponudijo" službo v šoli, otroci so navdušeni nad tehničnim krožkom, ki ga imamo pri njih za otroke. Tehnični pouk bi bila super zadeva,...pa še dva meseca počitnic skozi celo leto. Kaj češ lepšga.
Lp
NušaB
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a vili » 7.1.2022 17:02

ooo, bečanka, krasno, hči z zetom imata gor apartmaje na dvoru, ja tudi ona je čez poletje do septembra gor, tast je bil pa iz loha pod mangrtom, če veš kje je to, haha, najlepši kraj na svetu, res noro..., tam ob prdilšci, nori reki, dobro bolj potok..., ko je odneslo "pol" vasi, "loha", tudi njegovo bajto..., dobro poznam..., ka bi..., ku ste gore u beci..., haha..., to mojo spakendranščino pa mislim, da razumeš, dobro malo guncam opice..., brez zamere...
vili
Strokovnjak
Strokovnjak

Prejšnja

Vrni se na Vse ostalo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov