epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
grega09 napisal/-a:ktm1001 napisal/-a:...mi smo pa opisno geometrijo, ki je čist neuporabna v današnjih časih imeli. itd itd itd....
Ne zamert, samo tole si pa mimo zelo udaru. Vsi danes bi kar nekaj modelirali nihče pa nebi imel osnov urejenih. Potem pa trpi prostorska predstava in še mnogo drugih stvari...
Sem malo mlajši, kdo od starejših inženirjev bi ti verjetno še malo bolj podrobno opisal posledice takšnega razmišljanja...

ktm1001 napisal/-a:grega09 napisal/-a:ktm1001 napisal/-a:...mi smo pa opisno geometrijo, ki je čist neuporabna v današnjih časih imeli. itd itd itd....
Ne zamert, samo tole si pa mimo zelo udaru. Vsi danes bi kar nekaj modelirali nihče pa nebi imel osnov urejenih. Potem pa trpi prostorska predstava in še mnogo drugih stvari...
Sem malo mlajši, kdo od starejših inženirjev bi ti verjetno še malo bolj podrobno opisal posledice takšnega razmišljanja...
Ne zamerit, samo če bom kakemu na razgovoru rekel, da znam dejansko dolžino premice v prostoru zrisat ali plašč piramide raztegnit me bo gledal...
Če mu povem, da znam vsaj en modelirnik ali pa dva se mu bo pa oddahnilo, da me vsaj tega ne bo treba učit. Da me bodo lahko vsaj takoj konstruirat zaćel učit. Pa ni važno tudi če imaš že 20 let izkušenj... zmeraj se na novo začneš. Razen če dobiš genau isto mesto.
Se mogoče kje v LALAALandu, mogoče pride tudi kaj drugega prov. Samo tukaj ga ne vidim.

Žal je modelirnik samo sodobnjši "svinčnik".
Seveda kdor želi biti hrast od inženirja...nekaterim pa je itak vseeno če so "fejk"

moi napisal/-a:a veste kuk dobi en programer (konkreten primer) z enim-dvema letoma prakse? 1100-1250. poslovne aplikacije, web frontend.

moi napisal/-a:<ironicen smeh>
bi pa rekel, da bo bruto 2k. to je se vedno 1300, se mi zdi.

Tackleberry napisal/-a:
Če komu to diši, naj se priuči (ni težko) pa naj gre med programerje. Teh tudi vedno manjka.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost